5 jel, hogy szellemmel kerültél kapcsolatba, még ha nem is tudsz róla

5 jel, hogy szellemmel kerültél kapcsolatba, még ha nem is tudsz róla!

A szellemek, akik a környezetünkben megjelennek, bár elsőre hátborzongatónak tűnnek, nem kell, hogy félelmetesek legyenek. Ha egy valódi szellemmel van dolgod, akkor természetfeletti jeleket tapasztalhatsz, de ezektől nem kell tartanod.

Valószínű, hogy a jelenlévő szellem még nem távozott teljes mértékben a túlvilágra, nem tudott valamit elengedni. Valamilyen befejezetlen ügy vagy nagyon erős lelki kapocs horgonyozza az anyagi világhoz.

Az is lehet, hogy a szellem csak tudatni akarja, hogy békére lelt és minden rendben van vele. Lássuk, mely az az 5 jel, ami szellemi jelenlétre utal.

1 – Hőmérsékletváltozások

Biztosan ismered azt az érzést, amikor valaki elhalad melletted. Egy gyenge levegőmozgás mindig keletkezik ilyenkor, ami enyhén hűssé teszi a környezetedet. Egy szellem jelenléte is képes ilyet okozni, minden tapasztalható mozgás nélkül.

2 – Mozgó tárgyak

A kulcs, amit úgy emlékszel, hogy a táskádban hagytál, a kávéasztalon landol. A cipő, amit az ajtóban rúgtál le magadról a konyha közepén van. Valószínűleg nem látod mozogni ezeket a tárgyakat maguktól, de nem ott vannak, ahol hagytad őket.

3 – Gazdátlan hangok

Lehet, hogy lépések zaját hallod, kopogtatást, nevetést vagy egyéb hangokat, amelyek az otthonod bizonyos pontjaiból erednek. Ez a szellem visszamaradt energiájának terméke lehet és olyan cselekvésekhez köthető, amelyeket még életében tett.

4 – Ismeretlen eredetű illatok, szagok

Nem kell erőteljes, átható illatokra gondolni ilyenkor. Előfordulhat, hogy egy leheletnyi parfümillatot érzel, ami egy szaglás után el is illan vagy enyhe kávé illat üti meg az orrodat. Az ilyen illatok nem állandóak, csak időnként érzed őket, amikor a szeretett személy azt kívánja, hogy gondolj rá.

5 – Szárnyas jelenségek

Különféle madaraktól kezdve a pillangókig bármilyen szárnyas teremtménnyel találkozhatsz szokatlan körülmények között. Ez annak a jele lehet, hogy a szellem üdvözletét küldi és tudatja, hogy minden rendben.

tudasfaja.com


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL