5 lépés, hogy működjön nálad is a Vonzás Törvénye, és teremthess!

A Vonzás Törvénye működik, az elme ereje hatalmas – ez olvasható, hallható szinte mindenhol. Ez valóban így van, de mi van akkor, ha programozol, teremtesz, és mégsem jön a várva várt eredmény? Valószínűleg félsz. Engedd el a félelmeidet! Mutatjuk, hogyan.

Ezzel az 5 lépéssel szinte biztosan működni fog nálad a Vonzás Törvénye!

Szeress!

A szeretet ellentéte nem a gyűlölet, hanem a félelem. Ezért szeresd önmagad, szeress másokat, éld az egész életedet a szeretet szemüvegén keresztül! Gyakorold az elfogadást, a toleranciát, és mellőzd a kritikát, mások és magad felé egyaránt. Bízz saját magadban, hiszen ha elindulsz a célod felé és megbotlasz, az nem baj. Nem az a lényeg, hogy ne ess el, hanem az, hogy ha elesel, állj fel és menj tovább. Ha önmagadat el tudod fogadni, könnyebben fogadsz majd el másokat is.

Ne félj a kudarctól!

Gondolkozz el azon, hogy mi van akkor, ha esetleg nem sikerül elérni a célodat? Mennyiben fogja befolyásolni a további életedet az esetleges kudarc? Igen esetleges, mert nézőpont kérdése. Sokak szerint a kudarc egyszerűen a kitartás hiánya. Ha végiggondolod, hogy te úgy vagy értékes, ahogy vagy, akik szeretnek, olyannak szeretnek amilyen vagy, akkor rájössz arra, hogy nem kell megfelelned azzal, hogy mindenképpen megvalósuljon a vágyad. Ekkor pedig nagyobb eséllyel fogod elérni mindazt, amit szeretnél, mert már nem lesz rajtad görcsös érzés, és a kudarctól való félelem is elillant már.

Értékeld önmagad!

Figyelj arra, mit gondolsz magadról! Lehet, hogy nem vagy magaddal megelégedve, de az egyáltalán nem biztos, hogy annyira rossz vagy, mint amennyire te azt gondolod. Sokkal több jó van benned, mint hinnéd, fókuszálj ezekre a dolgokra a jövőben. Először lehet, hogy furcsa lesz, de egy idő után már természetessé válik, hogy tudod, egyedi és megismételhetetlen vagy, és megérdemled az élettől a legjobbat. Ne foglalkozz azzal, mit gondolnak mások, ne akarj megfelelni mindenkinek. Aki szeret, ilyennek szeret, aki meg nem, az úgysem fog akkor sem, ha megváltozol. Persze ez nem azt jelenti, hogy ne akarj fejlődni, de ne másnak akarj megfelelni, és ne ez alapján cselekedj, mert ez szintén csak görcsössé tesz. Mivel egyedi vagy, az utad is egyedi. Az útvonal is, és az út bejárási ideje is. Ne hasonlítsd magad másokhoz, értékeld, hogy elindultál a célod felé, és tudd, hogy minden lépéssel közelebb vagy hozzá.

Nyilvánulj meg pozitívan!

A gondolat testet öltése a szó, tehát, ha első lépésben figyeltél a gondolataidra, akkor második lépésben figyelj a szavaidra. A legcélravezetőbb, ha először általánosan áthangolod magad a pozitív szavak használatára, majd ha már 80%-ban pozitívat gondolsz, érzel, akkor célzottan, a szavaiddal is elkezdheted megtámogatni a vágyadat. Ne ismételd azt, hogy „nekem ez úgy sem sikerül”, „szerencsétlen vagyok”, helyette mondhatod inkább azt, hogy „minden lépéssel közelebb vagyok a célom eléréséhez, ma is tettem érte valamit, jó úton vagyok”.

Építs pozitív énképet!

Amikor teheted, állj egy tükör elé, és mondd a saját szemedbe, hogy szereted magad. Keress valamit a tükörképeden, ami tényleg tetszik, mert ha túl nagy az ellenállás, akkor nem fog működni. Louise L. Hay szerint legalább háromszázszor kell elmondani naponta egy pozitív állítást, hogy az valóban beépüljön. Csak akkor működik, ha legalább valamennyi érzelmet bele tudsz vinni, ezért kell találnod legalább egy valamit, amit értékelni és szeretni tudsz magadban. Próbáld meg egyre inkább észrevenni a jó tulajdonságaidat, ismerd el magad, ha valamit sikerre vittél. Hibáidra tekints úgy, mint az útjelző táblákra, amelyek nem a megfelelő irányba visznek. Örülj, hogy megmutatkozott, miken kell változtatnod, és legközelebb már cselekedj a jó iránynak megfelelően.

Muszka Evelin noiportal.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL