5 spirituális törvény, amely segít bevonzani a pozitív energiákat. Egy buddhista szerzetes jóvoltából most te is megismerheted őket!

Egy buddhista szerzetes jóvoltából most te is megismerheted azt az 5 spirituális törvényt, amelynek segítségével bevonzhatod a pozitív energiákat a lakásodba, így otthonosan, kellemesen érezheted magad, nyugodtabb leszel, és jobban tudsz pihenni.

1. Vigyázz a dolgaidra, a különleges tárgyakra

Figyelj oda az olyan tárgyakra, amelyek számodra értékesek, legyen szó egy ritka kiadású könyvről, vagy egy kézműves vásárban vett ajándéktárgyról, amit egy számodra kedves embertől kaptál. Ahogyan a tárgyaiddal bánsz, olyan a kapcsolatod az emberekkel.

2. Légy hálás a hasznos dolgokért, amelyek jelen voltak az életedben

Az idő múlásával vannak olyan használati tárgyak, amelyek lecserélődnek, ilyen lehet egy cipő, vagy ruha. De ahelyett, hogy kidobnád ezeket a tárgyakat, inkább adományozd el őket, hogy olyan valaki használhassa, akinek szüksége van rá, így képes leszel megőrizni a pozitív energiát és a hálát a lakásodban.

3. Kezd a napot korán, csendben, akkor amikor mindenki még alszik

Indítsd a napot csendben, a szívedben lévő lelki békével. Érezd át, amint a csend, a nyugalom átjárja a lakásod összes zugát. Utána pár percig meditálj, imádkozz, és máris sokkal pozitívabb lesz az egész élettered.

4. Takarítás közben csak a tisztogatásra figyel, ne hagyd hogy a gondolataid elkalandozzanak

Ez azért jó, mert egyidejűleg tudsz rendet tenni az otthonodban és az elmédben. És az, hogy a lakásod csillog-villog, pozitív érzéssel tölt el, és gyorsabban is végzel, mivel célirányosan végzed a házi munka ezen részét.

5. Még mielőtt nekikezdenél a takarításnak, kora reggel nyisd ki az ablakokat, hogy beáramoljon a friss levegő

Ezzel kiengeded a negatív energiákat, és hagyod, hogy beáramoljanak a pozitív erők, és megtöltsék az otthonodat.


FORRÁS: http://szabadonebredok.blog/5-spiritualis-torveny-amely-segit-bevonzani-a-pozitiv-energiakat-85153


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL