5 telepatikus jel, amely arra utal, hogy valaki épp rád gondol!

5 telepatikus jel, amely arra utal, hogy valaki épp rád gondol!

Biztosan te is érezted már életedben a telepátia megmagyarázhatatlan fura és sokszor ijesztő hatását. Volt olyan, hogy egy hosszú ideje nem látott személyre gondoltál, és szembejött veled az utcán?

A telepátia egy nagyon különös dolog, és nem mindenkinél működik. Ha elkezdtél egy mondatot, és a legjobb barátod befejezte, vagy van olyan, hogy a pároddal szavak nélkül is értitek egymást, akkor igen erős telepátiás képességekkel rendelkeztek.

Az alábbi 5 jel arra utal, hogy valaki erősen gondol rád:

1. Úgy tartják, ha elkezdesz csuklani, valaki gondol rád

A csuklás azt jelenti, hogy valaki beszél rólad, vagy épp rád gondol. Főleg, ha a rég nem látott személy, röviddel ezután meg is jelenik az életedben, vagy felhív telefonon.

2. Egy fehér tollat találsz

A toll egyértelmű jele annak, hogy valaki intenzíven gondol rád, és pozitív energiákat küld feléd. Ez a személy nehezen tud kitörölni a fejéből, állandóan rád gondol, de ez kölcsönös, az utóbbi időben te is sokat gondolsz rá.

3. A semmiből eszedbe jut valaki

Egy ezer éve nem látott ismerősöd a semmiből eszedbe jut, pedig nem is beszéltél róla senkivel. Ez a hirtelen, fura érzés azt jelenti, hogy ő éppen rád gondol, és ezek a gondolat-energiák eljutottak hozzád. Ha elég erősek a gondolatok, akkor biztosan eljutnak ahhoz a személyhez, akinek célozzák. Ilyenkor szokott hirtelen megszólalni a telefon, és pont az a személy hív, akire gondoltál.

4. Vele álmodsz

Ha álmodban gyakran találkozol egy bizonyos személlyel, azt jelenti, hogy sokat gondol rád. Az Univerzum az álmokon keresztül közvetít, éppen ezért nem árt egy kicsit tudatosabban odafigyelni az álmokra.

5. Úgy érzed, ott van veled

Ha fizikailag egyedül vagy a lakásban, és hirtelen úgy érzed, mintha ott állna melletted valaki, azt jelenti, hogy épp erősen rád gondol az illető személy. A telepatikus kommunikáció egy igen különleges dolog, de nem mindenkinek adatott meg ez a képesség. Használd ki, ha olyan szerencsés vagy, hogy rendelkezel telepatikus adottságokkal.

FORRÁS: https://filantropikum.com/5-telepatikus-jel-amely-arra-utal-hogy-valaki-epp-rad-gondol/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL