5 tény, ami azt bizonyítja, hogy időnként jó ha barátot veszít az ember az élet előrehaladtával

A gyerekkori barátságok ritkán tartanak örökké! Viszont helyettük más, fontos emberek léphetnek az életünkbe.

Ha attól félünk, hogy elveszítjük gyerekkori barátainkat, jó, ha hosszászokunk a tudathoz, hogy igen, egyesek tényleg eltávolodnak majd tőlünk. Viszont, akad egy-kettő közülük, aki igazán fontos, az örökre velünk marad.

Ahogy idősödünk, egyre inkább változik az életünk, saját családunk, otthonunk, munkahelyünk lesz. Minden változással kicsit változik a baráti körünk is. Ne féljünk, a változás nem jelent feltétlenül rossz dolgot, számos lehetőséget tartogat egy új élethelyzet.

1. A nyitottság fontossága

Ahogy idősödünk, egyre jobban óvjuk azokat a személyeket, vagy tárgyakat, akik nagyon fontosak az életünkben. Legyünk nyitottak az új ismerősökre, barátokra is. Az életünkbe belépő új személyek is ugyanúgy értékelni fogják a pozitív tulajdonságainkat, mint a régi barátok.

2. Az élet egy utazás

Egy idő után tudni fogjuk, hogy mikor számíthatunk barátainkra, ismerőseinkre. Álljunk mindig készen arra, hogy szeretteink segítségére siethessünk. Ha egyesek ki is lépnek majd az életünkből, akkor az azt jelenti, hogy minden bizonnyal nincs tovább rájuk szükségünk.

3. Tudatos kapcsolatok

A régi barátok mellett gyakran kötünk barátságot más emberekkel is. Legyünk nyitottak, beszélgessünk, meséljük az új ismerőseinknek, sohasem tudhatjuk, hogy mikor derül ki, hogy közös az érdeklődési körünk. Legyünk jóban a szomszéddal is, ha már így hozta a sors, hogy egymás mellett lakunk. Még az is kiderülhet egy csomó közös dolog van bennünk.

4. Időhiány

A felnőtteknek sosincs idejük semmire. Örülünk, hogy hazaérünk a munkából, elvégezzük a háztartási teendőinket, és beesünk a tévé elé. Kinek van még ilyenkor kedve ismerkedni? Szakítsunk idő az ismerőseinkre, barátainkra is. Az élet túl rövid ahhoz, hogy állandóan az időhiányra fogjunk mindent.

5. Kétszínűség

Felnőtt korban nehezen toleráljuk a kétszínűséget, mégis mindannyian ezt a játékot játsszuk. Az őszinteség hiánya nagyon fontos akadálya az igazi barátságok kialakulásának.

twice.hu


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT