5 zseniális ok, hogy kilépj a komfortzónádból

5 zseniális ok, hogy kilépj a komfortzónádból

Tudod mit jelent a komfortzóna? Valójában, benne ragadni a komfortzónánkba, egy betegség, amely megöli az emberek álmait, korlátozza az életüket és megakadályozza őket abban, hogy áttörést éljenek meg az életükben.

A mai világban pedig, nagyon sok olyan ember van, aki kényelmesen éldegél a komforzónájában, miközben nem mutatnak szándékot a változásra. Pedig egyre többen kapják fel a fejüket, amikor arról beszélünk, hogy hallottak-e róla, hogy ki kell lépni a komfortzónából. A komfortzónában történő élet, valójában biztonságot, jó érzéseket biztosít számunkra és azt fogja neked szajkózni, hogy minden a helyén van és jó úton jársz. Azonban, amint kilépsz a komfortzónádból olyan lépéseket hajtasz végre, amelyek rövid távon szorongást, kellemetlenséget és fájdalmat okoznak. Ennek ellenére az esetek 100%-ban figyelhető meg jelentős fejlődés, előrehaladás, az akadályok leküzdése és egy pozitívabb élet.

Javaslom, hogy kezd el megismerni a komfortzónád

és ha jelenleg úgy érzed, hogy középszerű életet élsz, akkor mindenképpen olvass tovább, hiszen 5 olyan okot mutatok be, amelyek arra sarkallanak, hogy kilépj a komfortzónádból.

1. Nem fog stagnálni az életed!

A sikeres emberek soha nem hagyják abba a tanulást, folyamatosan fejlesztik és képzik magukat, hiszen ez a legjobb dolog, amit tehetnek. Amikor kilépsz a komforzónádból, valójában új ismereteket szerzel, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy az életd bármely területén fejlődést érhess el. Azáltal, hogy kilépsz a kényelmes zónából, sokkal inkább kinyilsz a világ felé, amelyből csak előnyöd származhat.

2. Segíteni fog, hogy vállald a felelősséget az életedért!

Hogy érzed magad, amikor az emberek hibáztatnak téged valamiért? Magadat kezded el bántani és újra és újra visszakerülsz az elkövetett hiba általi rossz érzéshez. A felelősség vállalás fontos dolog az életben : a gondolataidért, cselekedeteidért és a saját hitedért igenis te felelsz. Ha tudatosan elkezded vállalni a felelősséget a hibáidért és teljes felelősséget válalsz a mindennapjaidért, akkor tudatosan lépsz ki a komfortzónádból, amely remek.

Azok az emberek, akik továbbra is a komforzónájukban maradnak a hitüket, a karmát, más embereket hibáztatnak. Mindig kitalálnak valamit, csak hogy hárítsák magukról a felelősséget. Ha inkább itt ismertél magadra, akkor tegyél lépéseket, hogy kilépj a komfortzónádból.

3. Nagyszerű lehetőségeket tapasztalsz meg!

Igazából nem találok job okot a komfortzónából való kilépésre, annál, hogy olyan lehetőségeket szerezz, amelyek csak itt léteznek. Nézz meg bármely sikeres embert. Erős akaratuknak hála, nagyobb szenvedéllyel rendelkeznek, amelyet leginkább itt a kényelmi zónán kívül tudnak hasznosítani. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy a határaikat feszegessék és hogy átlépjék a korlátaikat.

Több ezek kemény munka, több száz kudarc, több millió probléma, nos ez csak néhány azok közül, amelyek a végén ténylegesen egy sikertörténethez vezetnek, amely a kényelmi zóna elhagyása nélkül nem jöttek volna létre.

4. Nem lesz többé megtiltva a motiváció és a teljesítményed sem korlátozódik!

A tett az élet üzemanyaga. Akárhányszor cselekszünk, csináljuk a dolgunkat, érzéseket tapasztalunk, ez valójában a folyamatos mozgásról szól. Ha következetes lépéseket teszünk, akkor a motivációnk és az önbizalmunk is nőni fog. Ha pedig elkap minket a motiváció áradata, akkor a komfortzónánkból való kilépés nem jelenthet gondot. Komfortzónánkon kívül pedig javíthatjuk az életünket és búcsút inthetünk az átlagos életnek. Rajtad múlik, hogy készen állsz-e?!

5. Új perspektívát kapsz!

Olyan világban élünk, ahol nagyon könnyen hozzáférhetünk végtelen mennyiségű információhoz. Néhány évtizeddel ezelőtt mindez szinte lehetetlen volt.

Az egyik jelentős dolog, amely megkülönbözteti az embereket, az az elméjük. A gondolkodás módunk – akármennyire is nem tetszik – de jelentősen befolyásolja az életünket. Az életben kialakult helyzeteket nem befolyásolhatod, de hogy hogyan reagálsz rájuk, azokat minden esetben te választod meg.

A pozitív változások elsődlegesen a tudat szintjén kezdődnek. Nincs szükséged egy újabb napra, hogy változást indíts be az életedbe , csupán egy új gondolkodás módra van szükség. A rugalmas és nyitott gondolkodás ösztönözni fogja a szellemi növekedést is.

Mindezek pedig segíteni fogna egy egészen új perspektíva létrehozását, ahonnan te is sokkal jobban szemlélheted a jelend és a jövődet.

Nem érdemes tovább várnod, tedd meg még ma az első lépést, hogy kilépj a komfortzónádból.

Life Advisor

További írásaimat a pozitivitás és motiváció forrásáról, inspirációval és működő tanácsokkal lifeadvisor.blog.hu weboldalon olvashatod. Csatlakozz Facebook oldalunkhoz is!

Annak érdekében, hogy ne maradj le semmiről, hogy láthasd a legújabb posztjainkat, idézeteinket, videóinkat…


forrás: https://ketkes.com/5-zsenialis-ok-hogy-kilepj-a-komfortzonadbol/


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


10 perces megnyugtató, stresszoldó, gyógyító pihenés – elengedésre hangolva!


8 órás lelki béke teremtő zene!

Az alvás teljes ideje alatt közvetíti a békés, mély, nyugodt alvást segítő hanghullámokat. Ha nehezen alszol el, a legjobb választás a mélyálomba merüléshez! A zene hallgatásának segítségévell testünk teljesen ellazul, és a béke, nyugalom rezésére hangolódik. Fejhallgatóval vagy fülhallgatóval hallgatva az alvás hatékonyabb és pihentetőbb. Alvás közben helyreállítja a belső békédet, és megszabadít a negatív energiáktól. 8 óra hosszúsággal tökéletes az alvás teljes időtartama alatti hallgatáshoz. Kellemes pihenést!

Ez a zene a Titkos rezésformula frekvenciáit tartalmazzák,
amelyek egyedivé és rendkívül hatékonnyá teszik.

Fontos a véleményed, nyomj egy lájkot ha tetszett és írd meg kommentben hogy segítette az alvásodat vagy sem!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Egy órás csakra hangoló és gyógyító zene, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

Egy órás nyugtató hangfürdő

Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL