6 jel az Univerzumtól, amit soha ne hagyj figyelmen kívül!

6 jel az Univerzumtól, amit soha ne hagyj figyelmen kívül!

Ezek a jelzések semmi rosszat nem akarnak, csupán figyelmeztetnek, hogy az életedben egy számodra hasznos változás következik. Elsőre lehet úgy tűnik majd, hogy valami elviselhetetlen dolog történik veled, viszont jó, ha tudod, hogy kezdetben minden változás ijesztőnek tűnik.

Az Univerzum néha olyan jelzéseket küld, amelyekből biztosan tudhatod, hogy az életed egy kulcsfontosságú pillanathoz érkezett. Akkor is jelez, ha nem a megfelelő úton jársz, vagy egy rossz döntést készülsz meghozni.

Ha az alábbi figyelmeztető jelekkel találkozol, tudd, hogy érdemes elgondolkodnod egy kicsit, mielőtt cselekednél.

1. Váratlan késések, elakadások

Elakadsz a forgalomba, dugóba keveredsz vagy lekésed a vonatot, repülőt, ezek mind olyan jelek, amelyek arra utalnak, hogy túl sokat vállaltál, túl sok terved van, és a hullámok összecsapnak a fejed fölött. Bejöhet még egy nem tervezett esemény is, ez már egyértelmű jel arra, hogy lassítanod kell, ne siettesd az eseményeket.

2. Megmagyarázhatatlan nyugtalanságérzet

Látszólag úgy tűnik, hogy minden rendben van az életedben, azonban rád tör egy mélyről jövő nyugtalanság. Bármit is csinálsz nem akar elmúlni ez a negatív érzés.

3. Mélyről jövő beszélgetések

Úgy érzed, hogy az utóbbi időben túl sok mély beszélgetést folytattál a körülötted lévőkkel, nagyon megnyíltál bizonyos emberek előtt. Az az érzésed, hogy mégis nincs olyan ember, aki őszintén megértené a problémáidat.

4. Álmatlanság

Nehezen tudsz pihenni, nem tudod kialudni magad, az agyad állandóan kattog valamin, mindig egy épp aktuális probléma megoldásával vagy elfoglalva.

5. Furcsa előérzet

Úgy érzed, hogy valami furcsa történik vele, körülötted. Bármerre is mész, bármit is csinálsz, mindig az a különös, nyugtalanító érzés kerít hatalmába. Ez lehet egy jel, amit az Univerzum küldött.

6. Akadályok

Valamiért nem úgy történnek a dolgok, mint ahogy elképzelted, állandóan akadályokba ütközöl. Bármennyire is szeretnél elérni egy célt, nem sikerül véghez vinned, olyan, mintha minden összeesküdött volna ellened. Jó, ha nem erőlteted a dolgokat, mert a végén a vesztedbe rohansz.

Ha az előbbi jelek valamelyikével találkozol, jó ha a megérzéseidre hallgatsz, mielőtt bármilyen nagyobb döntést hoznál. Ne hagyd, hogy az akadályok a kedvedet szegjék, mert gyakran a legnagyobb akadály, a legjobb inspirációs forrás. Megérzéseid segíteni fognak abban, hogy el tudd dönteni, melyik az az akadály, amit mindenáron le kell küzdened.


FORRÁS: https://filantropikum.com/6-jel-az-univerzumtol-amit-soha-ne-hagyj-figyelmen-kivul/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL