A 6 legnagyobb hiba, amit a Vonzás Törvényével kapcsolatban elkövethetsz

Ha az életben minden történés tanít valamire, amiért persze hálásnak kell lenned, és igenis a megfelelő helyen vagy, hogy bevonzz bizonyos dolgokat, akkor miért érzed mégis rosszul magad? Hiszen minden egy megtapasztalás is egyben. Hogyan válik mindez a legnagyobb hibává, amit elkövethetsz?

Amikor hónapokon át szorgalmasan dolgozol valamin, és nem látod az eredményét, dühös és csalódott leszel, majd pedig megharagszol mindenre? Vagy éppen feladod és fájdalmat, veszteséget érzel? Meghatározod pontosan a céljaidat és a vágyaidat, mégsem történik semmilyen változás. Vajon ez lenne a legnagyobb hiba, ami megeshet?

Ez a 6 legnagyobb hiba, amit a Vonzás Törvényének gyakorlása közben elkövethetsz

Kérj, majd engedd el, és kapni fogsz

„Kérjetek és adatik néktek; keressetek és találtok; zörgessetek és ajtót nyitnak nektek. Mert aki kér, mind kap; aki keres, talál; és aki zörget, az ajtó nyitható. – Máté 7: 7-8”

Az Út, maga a csoda. Bármit, amit kérsz, azt egész lényeddel fogod majd megtapasztalni. A Biblia szerint, ha kérsz, akkor megadatik mindaz, amire vágysz. Minden ajtó kinyílik előtted. Tehát, ha már megtapasztaltál dolgokat, de még nem teremtettél, nem érzel erre magadban vágyat?  Valóban úgy érzed, hogy szíved teljes valójával kívántál valamit?

Ami a vágyad tárgya, akard azt igazán

Amikor valóban vágysz valamire, akkor beindulnak bizonyos energiai folyamatok, hogy létrejöjjön mindaz, amit szeretnél. Ám van, hogy tényleg őrülten akarsz valamit, és nem látod megvalósulni. Át kell itatnod magad az adott dolog utáni vágyakozással, méghozzá úgy, hogy ha rá gondolsz, remegjen a gyomrod és érezd ezt az egészet a zsigeredig hatolni. Így képes leszel teremteni, és bevonzani mindazt, amit szeretnél.

Biztosan megtapasztaltad már ennek az ellenkezőjét is, ha már meghiúsultak bizonyos vágyaid. Van benned egy mocorgó kisördög, aki azt súgja, hogy becsaptak, ha nem kaptad meg azt, amit szerettél volna.  A baj az, hogy sokszor ez a vágyakozás felemészt, teljesen befolyásolja a mentális fókuszodat és az érzéseidet. A probléma ott van, hogy sokszor az érzéseid haragba, majd fájdalomba csapnak át. Ezeket az érzelmeket sokan félnek alapvetően megélni, emiatt sok minden más rakódik rá.

Érzelmi egyensúly

Sokan manapság annyira hozzászoktak a fogyasztói és az anyagi szemlélethez – pénz, élelmiszer, eszközök, játékok, szerencsejáték, kávé, cukor, televízió, gyógyszer, drog, alkohol, stb. –, hogy mindezzel tompítják az érzéseiket, amik miatt nem tudják megélni azokat igazán, és elterelődik a figyelem a fontos dolgokról. Holott minden lehetőség az orrunk előtt van. Emellett sokszor az érzelmek – nyilván persze főként a negatív érzelmek – gyengévé tesznek, kedvetlen leszel és depresszióssá válsz.

Szabadítsd fel magad!

Előbb vannak az érzéseid, amik alapján megtapasztalod, mi is maga az élet. Biztosan te is ismered azt az érzést, amikor az emberek boldogok körülötted, te azonban teljesen magad alatt vagy. Az érzelmek és az ezzel kapcsolatos tapasztalatok benned keletkeznek és zajlanak le, és az érzelem az a mechanizmus, amin keresztül megtapasztalsz dolgokat. Ha rosszul érzed magad, rossz dolgok is fognak történni. Ez az oka annak, hogy egy adott helyzetben két ember teljesen eltérően reagál.

A másik típusú érzelem tulajdonképpen egyfajta mechanizmus, amivel tudsz navigálni, és megszüntetni a benned kialakuló érzelmi nyomást. Hiszen biztosan jártál már úgy, hogy nem tudtad abbahagyni a nevetést, vagy éppen a sírást, helyzettől függően, bármennyire is akartad. A sírással és nevetéssel egyfajta megkönnyebbülés is jár, tulajdonképpen ki tudod fejezni az érzelmeidet, csak éppen ez ilyen formában robbant ki belőled. Mindez két fontos dolog jelent a számodra:

  1. Amikor szabadjára engeded az érzelmeidet, úgy érzed, megkönnyebbülsz

  2. Ha azonban elnyomod az érzéseidet, akkor kellemetlenül fogod magad érezni testileg és lelkileg is.

Ha kellemetlenséget érzel az életedben, nagyrészt az érzelmileg kiegyensúlyozatlan, diszharmonikus dolgokból ered, mivel a test a ki nem mondott érzelmekre negatívan reagál.  Tehát fel kell szabadulnod az érzelmi blokkok alól, sírj, kiabálj, nevess, vagy csak beszélj a gondolataidról, hidd el, máris megkönnyebbülsz, és a tested is fellélegzik.

Ne félj vágyakozni, érezd igazán, hogy vágysz valamire

Ne nyomd el az érzelmi vágyaidat, amikor feltörnek benned, hiszen akkor frusztrált leszel. Igenis tudj vágyni valamire, kérni, és akarni. Ne nyomd el a szükségleteidet sem, ugyanis éppen a szükségleteid azok, amik végül elindítják benned a valódi vágyakozást, és így tud valósággá válni mindaz, amit szeretnél. A csavar pedig az benne, hogy amikor nagyon vágysz valamire, akkor rengeteg érzelmet pakolsz bele, és nem csak szavak szintjén marad a dolog.

Füzesi Viki http://www.noiportal.hu/


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Egy órás csakra hangoló és gyógyító zene, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

Egy órás nyugtató hangfürdő

Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL