6 NYILVÁNVALÓ JEL, HOGY VALAKI BELÉD SZERETETT

Nem kell megvárnod, hogy egy személy bevallja mit érez irántad. Csak annyit kell tenned, hogy figyeled a viselkedését. Most hoztunk nektek 6 egyértelmű jelet ami arra utal, hogy beléd szerettek.

1.Amikor mosolyog vagy éppen a mosolygás ellen “küzd”.

-Vannak olyan emberek akik, nem szeretnék, kimatatni az érzelmeiket felénk és nem mutatnak ki erős érzelmeket. Például a mosoly. Amikor veled van és kicsit elmosolyog vagy felemeli a szemöldökét, az annak a jele, hogy többet akar tőled mint barátság.

-Amikor az emberek elkezdenek nevetni egy viccen, például egy társaságban, öntudatlanul nézik azt az embert akit a legjobban szeretnek.

2. Két típusú szerelmes ember létezik.

-Az első típus az aki megpróbál mindig a másik közelében lenni. Hajlamosak olyan helyekre menni, ahol összefuthatnak a kiszemeltjükkel.

-A másik típus aki megpróbálja elkerülni, az általa kedvelt személyt. Úgy gondolják, ha nem látják a szerelmüket, akkor előbb vagy utóbb elmúlik az érzés.

3. A megfigyelő szem.

-A szerelmes ember gyakran szemmel tartja a kiszemeltjét. Ha egy ember egyoldalú szerelemben van, sokszor akkor sem hagyja abba a “leskelődést”, a jobb mint a semmi elv miatt.

-A másik típusú szerelmes is figyeli a kiszemeltjét a szeme sarkából, de amikor esetleg szemkontaktus lenne közte és a szerelme között, azonnal elnéz máshova, vagy akár elmegy máshova.

4. Szokatlan beszélgetés

-Ha egy személy hirtelen megváltoztatja, a beszédes valamilyen költő vagy filozófus mondataira, az egy elég erős jel lehet. Talán ide sorolható az is ha valaki elkezd érzelmekről beszélni nekünk, akivel előtte sosem voltál olyan viszonyban, hogy ilyenekről beszélgess vele.

-A másik jele annak ha valaki beléd esett, hogy zagyvaságokat kezd el összehordani.

5. Amikor hirtelen érdeklődést mutat felénk.

-A szerelmes ember egyik ismertető jele, hogy érdeklődik az érzéseinkről. Elkezdik érdekelni azok a sportok amik téged, elkezd olvasni olyan dolgokat amit eddig te olvastál stb.

6. Testbeszéd

Amikor egy férfi és egy nő sétál, és a férfi a nő hátára teszi a kezét, az a támogatás és a gondoskodás jele. Határozottan annak a jele, hogy szeret minket az illető. Ha az első randik alatt, séta közben megfogja a férfi a feneked, az annak a jele valószínűleg, hogy csak az ágyba akar vinni.

FORRÁS: http://www.hirvarazs.info/altalanos/6-nyilvanvalo-jel-hogy-valaki-beled-szeretett/


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL