7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben!

Minden ember okkal lép be az életünkben. Vannak, akik a legjobbat hozzák ki belőlünk és segítenek minket a növekedésben, míg mások csak káoszt teremtenek. Egy biztos, mindőjüktől tanulhatunk.

Ezenkívül vannak azok, akik mondhatni észrevétlenül befolyásolják az életünket. Még, ha nem is vagyunk vele tisztában, ezek az őrangyalok akkor is ott vannak mellettünk. Lehet ez bárki, egy rokon, kolléga, barát vagy a párunk, de akár egy idegen is az utcán.

Senki nem tudja, hogy ki az, de a rossz időkben mindig támogatásra lel benne. Ha nem tudod, hogyan ismerd fel, adunk néhány tippet. Ezekre a jelekre figyelj.

A legjobb tanácsot adja

Aki mindig a legjobb tanáccsal lát el, amikor nagyon nem jól mennek a dolgaid. Mindig tud mondani valamit, amitől érzed, hogy jobb lesz.

Megemeli az energiaszintedet

Úgy érzed mellette, mintha új erőre kapnál, nem számít, hogy milyen pocsék napod volt. Feltölt a jelenlétével.

Erős a kötödés köztetek

Nagyon erős köztetek a kapocs, de nem tudnád megmondani, hogy miért. Vagy éppen miért vele és nem mással. Lehet, hogy nem is ismered őt régóta. Ez a kapocs sosem lazul és gyengül.

Úgy érzed, hogy ez a kapcsolat elrendeltetett

Vannak olyan emberek, akikkel érzed a kattanást. Akikkel azonnal egy hullámhosszra kerülsz. Nagy az esélye, hogy egy őrangyallal van dolgod.

Azt szereti, aki vagy

Az őrangyal mindig úgy fogad el, ahogy vagy. Sőt, nem csak elfogad, hanem szeret is. Soha nem ítélkezik feletted.

Önmagad tudsz lenni mellette

A közelében mindig önmagad lehetsz, és nem kell semmilyen szerepet játszanod. Sőt, mellette találod meg igazán önmagad. Ilyenkor nyílik meg a lelked.

Sokkal pozitívabb vagy, amikor vele vagy

A világlátásod és a hangulatod is sokkal pozitívabb ennek a személynek a társaságában. Úgy érzed, mintha egy tornádóban is képes lennél megállni két lábbal a földön ilyenkor.

tudasfaja.com


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL