7 ok amiért érdemes minden nap szeretkezni! Lehet hogy nem tudtad!

Hogy miért érdemes mindennap összegyűrni a lepedőt? Néhány tény a szerelmeskedésről!

Pozitívan hat a mentális egészségre
Szerelmeskedés közben nehéz stresszelni, szóval kiváló stresszoldó, ráadásul már az előjáték közben az agyban oxitocin szabadul fel, ami további boldogsághormont termel, így az általános hangulatunkat is javítja 🙂 Hasonló hormonokat szabadít fel az ölelkezés is!

A mindennapos szex karban tartja a testet is

Ugye nem is kérdés hogy miért? Szex közben átmozgatjuk az egész testünket, főleg ha gyakran pózt cserélünk. Nagyon sok internetes irodalom szól erről, a Káma szútrát akár mobilalkalmazáson keresztül is lehet tanulmányozni 🙂

Javítja az együttlét minőségét

A gyakori szerelmeskedés javítja az együttlét minőségét, így van alkalma a pároknak megtanulni az elnyújtott orgazmust. Gyakorlat teszi a mestert, a férfiak javíthatnak az aktus hosszúságán.

Többszörös orgazmus

A mindennapos szerelmeskedés alkalmat ad egy új képesség kifejlesztésére is, amelynek a neve: multiorgazmus. A férfiak 20%-a, a nők 14 %-a képes ezt elérni.

Stimulálja az agyat

A gyakori szex jobb működésre serkenti az agyat. Javulnak az idegpályák közti kapcsolatok, ezáltal javul az agyunk kapacitása is. Ez jó hatással lesz az eredményeinkre is az élet többi területén!

Erősíti az immunrendszert

Szexuális együttlét során immunoglobinok, ellenanyagok szabadulnak fel az emberi szervezetben, ezek javítják az immunrendszerünk védekező képességét. Gyakori szexuális együttlétek során antigének termelődnek, ezek segítenek védekezni pl. az influenza ellen.

Megőrzi fiatalságunkat

A szerelmeskedés a legjobb öregedésgátló megoldás! A kutatók megállapítása szerint a szex az a formája az örömszerzésnek, amely növekedési hormonokat is felszabadít. A rendszeres szex a fiatalság titka!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL