8 finom jel, amit a lelkek küldenek a Szellemvilágból, ha körülötted vannak!

8 finom jel, amit a lelkek küldenek a Szellemvilágból, ha körülötted vannak!

Ha hiszel a szellemekben, akkor bizonyára azt is tudod, hogy ezek a spirituális energiák, teremtések, gyakran üzeneteket küldenek, mert valami fontos dologra szeretnék felhívni a figyelmedet, mielőtt végleg elhagynák a földi életet.

Most következzen 8 jel, ami arra utal, hogy egy vándor, még itt maradó lélek próbál kommunikálni veled.

1. Pislákoló, villogó fények

Ülsz az íróasztalod előtt, ég a lámpa, olvasol. Majd váratlanul apró villogásokra leszel figyelmes, és azt gondolod, hogy lehet áramingadozás okozza a jelenséget, vagy a világítótest fog kiégni. Azonban lehet, hogy egy szellem energiamezejébe került a lámpa, és azért kezdett pislákolni. Ilyen esetben figyelj az esetleges többi jelzésre is.

2. Egy finom leheletet, enyhe szellőt érzel magad körül

Ülsz a kényelmes kanapédon, olvasod az újságot, minden ablak, ajtó becsukva, zavartalan nyugalom vesz körül. És ekkor hirtelen arra leszel figyelmes, hogy egy lágy szellő suhan el előtted, amely még egy melegséget is hozott magával. Ez is a szellem jelenlétére utalhat.

3. Ha hallod, hogy valaki a neveden szólít

Ha már előfordult veled, hogy valaki suttogva a neveden szólított, de mikor körülnéztél, nem láttál senkit, akkor ez a kóbor szellem egyik kapcsolatteremtő próbálkozása lehet.

4. Álmok

A legtöbb lélek az álmok révén, a tudatalattiba beférkőzve juttatja el az üzeneteket. Ezért ha azt álmodod, hogy egy szellem beszél hozzád, igyekezz elgondolkodni annak az üzenetén, és ha szükségét érzed, készíts elemzést.

5. Különleges illatok

Ha hirtelen, egy addig ismeretlen, kellemes illattal találkozol, és tudod, hogy nem volt a közeledben senki, és egy parfümös üveg sem lelhető fel, akkor lehetséges, hogy egy szellem haladt át a szobán. Ezért nézz körül, hátha hagyott valamilyen üzenetet.

6. Látomások

Ha néha látomások formájában feltűnik egy különös, ismeretlen alak, vagy az ablak sarkában megjelenik egy fénygömb, akkor ez egy jel lehet arra, hogy a szellem megpróbál kapcsolatba lépni veled.

7. Érezni a jelenlétét

A megérzéseidre mindig figyelj oda, mert előfordulhat, hogy a lelkeden keresztül próbál valami fontosat a tudomásodra hozni az a bizonyos szellem. Az energiamező, amellyel rendelkeznek, az idegrendszert is befolyásolhatja.

8. Számok, szimbólumok

Ha az elektronikus órád kijelzőjén megpillantod a 11:11-es időt, akkor az arra utalhat, hogy egy szellem tartózkodhat a közeledben.


FORRÁS: http://filantropikum.com/8-finom-jel-amit-a-lelkek-kuldenek-a-szellemvilagbol-ha-korulotted-vannak/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL