8 rossz szokás, ami negatív befolyással van az aurádra!

8 rossz szokás, ami negatív befolyással van az aurádra!

Az aurádnak nagyon fontos szerepe van abban, hogy ki vagy valójában, milyen személyiségjegyek alakulnak ki nálad, és milyen energiákat bocsátasz ki a külvilág irányába.

Minden ember aurája egyedi, nincs két egyforma auratípus, és mikor az aurád nem működik megfelelően, akkor testileg és lelkileg is energiahiány lép fel, úgy érzed, hogy nincs elég erőd ahhoz, hogy ellásd a napi feladataidat, megküzdj azokkal a problémákkal, amelyeket korábban rutinosan sikerült megoldanod.

Most következzen 8 olyan szokás, ami árt az aurád optimális működésének!

1. Ha a saját érdekeidet mindig a mások érdekei mögé helyezed

Ha mindig más a fontos, és szinte egyszer sem helyezed a saját érdekeidet előtérbe, akkor egy idő után az aurád sérülni fog. Ez nem azt jelenti, hogy mindig a saját érdekeidet kell nézned, és nem veheted figyelembe mások szándékát, de a lényeg az, hogy megtaláld a megfelelő egyensúlyt, és a számodra fontos helyzetekben állj ki magadért.

2. Ha nem dolgozod fel a lelki veszteségeket

Nem is gondolnád, hogy milyen gyakran élsz át valamilyen típusú lelki jellegű veszteséget, amelyet aztán nem dolgozol fel megfelelő módon. És minél több az efajta elintézetlen lelki trauma, annál nagyobb mértékben károsodhat az aurád, és energiablokkok keletkezhetnek a chi-áramlásban is.

3. Ha elzárkózol az Univerzum felettes energiáitól

Azért élsz ezen a bolygón, mert az Univerzum megadott minden energiát, hogy létezhess, és hogy céljaid legyenek. Ha nem akarsz kapcsolatot kialakítani ezekkel az ősi energiákkal, az aurád egy idő után hanyatlani kezd.

4. Ha nem gyakorlod minden reggel, hogy megóvd az aurádat

Minden reggel indíts auravédő gyakorlatokkal a napod, így készítve fel az energiameződet arra, hogy erős védelmet biztosítson számodra a negatív behatásokkal szemben.

5. Ha nem akarod elengedni a negatív energiákat, emlékeket, érzelmeket

Ha hosszú éveken át hurcolod magaddal a negatív érzelmeket, rossz energiákat, akkor ezzel könnyedén repedéseket okozhatsz az aurád falán. A múltat hagyd magad mögött, vagy igyekezz tompítani azon negatív események hatását, a saját és az aurád egészségének érdekében.

6. Ha nem tanulsz meg nemet mondani

Nem tesz jót az aurádnak az, ha olyan dolgokra is igent mondasz, amivel kapcsolatban minden porcikád tiltakozik. Ne feledd, az életedért és az aurádért te felelsz, ezért óvd, védd, ha kell úgy, hogy nemet mondasz egy olyan felkérésre, amit nem szeretnél megtenni.

7. Ne aludj elektronikus eszközök közelében

A mobiltelefonok, táblagépek, számítógépek, egyéb elektronikus kütyük működési zavarokat idéznek elő az aurád működésében, ezért lefekvéskor távolítsd el ezen eszközöket a hálószobádból, és máris jobban fogsz aludni.

8. Ha mások problémáival, drámáival foglalkozol

Foglalkozz a saját életeddel, annak is a pozitív oldalával, és tudatosan tartsd magad és az aurádat távol mások negatív véleményétől, viselkedésétől, magatartásától. Ha erős és egészséges aurát szeretnél, ne foglalkozz az élet drámai oldalával.


forrás: https://filantropikum.com/8-rossz-szokas-ami-negativ-befolyassal-van-az-auradra/


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL