8 sikertipp Oprah Winfreytől!

8 sikertipp Oprah Winfreytől!

Oprah Winfrey hihetetlenül sikeres talk-show házigazda, színésznő, producer. Több millió dolláros bevétellel büszkélkedhet, miután létrehozta sikeres üzletét úgy, hogy közben más emberek életét is javította.

Oprah különböző inspiráló leckéit az életünk bármely területén alkalmazhatjuk.

1. Higgy a megérzéseidben!

Sokan úgy tartják, hogy érdemes mindent újra és újra átgondolni, mert akkor jobb döntéseket leszünk képesek meghozni. A megérzéseinkbe fektetett hit azonban olyan határozott döntéseket adhat a kezünkbe, amelyeket biztosan nem kell megbánnunk.

Oprah is azt tanácsolja, hogy higgyünk a megérzéseinkben, mert ha kételkedünk, akkor gyakran rossz döntéseket hozunk. Az üzleti életben szintén fontos a megfelelő döntések meghozatala és az önmagunkba fektetett hit is.

2. Segíts másokon!

Túl sok vállalkozás van, amely csak önmagával foglalkozik és nem mutat érdeklődést a másokon való segítség területén. Fontos – pláne az üzleti életben – hogy a potenciális ügyfelek igényeire összpontosítsunk. Azok a termékek, amelyek problémát oldanak meg, vagy szükség van rájuk, nyilvánvalóan sokkal népszerűbbek, mint amiket az emberek csak akarhatnak, jobb esetben.

„A legbiztosabb módja annak, hogy jót tegyünk magunkkal, ha az a szándékod, hogy jót tegyél másokkal!

3. A pénz nem szerepelhet az első helyen!

A siker sokkal nagyobb valószínűséggel köszönt be az életedbe, ha megfelelő okai vannak, és a pénz nem egyike ezen okoknak.

A helyes ok lehet például, hogy szereted amit csinálsz, mert a végén elégedett vagy azzal, amivel az idődet töltöd. Ami pénz pedig ebből származik csak egy hatalmas bónusz.

A gazdaggá válás az egyik oka annak, hogy a legtöbb ember elindít egy vállalkozást és ez bár tényleg indokolhatja az elindítást, nem lehet az egyetlen oka annak, amiért csinálják.

A szerelem és a szenvedély sokkal több motivációt ad az embereknek, mint a pénz.

4. Tanuld meg, hogyan fordíthatod a negatív dolgokat pozitívvá!

Az életben sokszor belefutunk negatív helyzetekbe. Valószínűleg téged sem fognak elkerülni a nehézségek és a megoldandó feladatok.

Képesnek kell lenned tehát a negatív gondolatokat pozitívvá formálni, másképp fogalmazva el kell fogadnod, hogy  hibázol és tanulnod kell minden egyes hibádból, hogy ne kövesd el őket újra meg újra.

5. Semmi sem jön könnyedén!

Ha azt várod, hogy a siker csak úgy az öledbe hullik, akkor el kell hogy szomorítsalak. Ez nem így lesz.

A lényeg az, hogy ha úgy döntesz, hogy sikeres leszel az életben, akkor nem adhatod fel, ha pár hónapon belül nem éred el, amit kitűztél.  Egyszerűen ez nem így működik.

6. Inspiráló emberekkel vedd körül magad!

Bizonyára te is tudod, hogy te is olyan vagy, mint azok az emberek, akikkel a legtöbb idődet töltöd. Gondolom, most te is elgondolkodtál, hogy vajon ez jó-e neked.

Ha szükséges menj és találkozz új emberekkel, akiknek ugyanolyan céljaik vannak, mint neked, és akikkel képesek vagytok inspirálni, motiválni és segíteni egymást.

„Csak olyan emberekkel vedd körül magad, akik magasabbra emelnek!”

7. Minden a hittel kezdődik!

Majdnem mindenki, aki valaha sikeres volt, úgy döntött, hogy őt egyáltalán nem egy átlagos életre szánták. Meg voltak róla győződve, hogy a világnak sokkal jobb terve van velük kapcsolatban.

Neked is hinned kell abban, hogy sikeres lehetsz és képes leszel egy napon az álmaidnak élni. A hit egy olyan hihetetlen mozgatóerő, amely segíteni fog a siker felé vezető úton.

8. Légy büszke önmagadra!

Sokan azért nem lesznek sikeresek, mert úgy érzik nem elég jók a sikerhez, nem megfelelő a személyiségük, vagy a hangjuk vagy a kinézetük stb.

Nincs semmi baj azzal, hogy ki vagy most.

Légy büszke magadra, hiszen CSODÁLATOS EMBER VAGY!

Life Advisor

További írásaimat a pozitivitás és motiváció forrásáról, inspirációval és működő tanácsokkal lifeadvisor.blog.hu weboldalon olvashatod. Csatlakozz Facebook oldalunkhoz is!

FORRÁS: https://ketkes.com/8-sikertipp-oprah-winfreytol/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL