9 működő módszer, amellyel kezedbe veheted a mai újhold százszoros teremtő energiáit, neked is segít!

Használd az újhold energiáit gondolataid újraformálására és vedd a kezedbe MOST a sorsodat! Emberemlékezet óta mágikus hatást tulajdonítunk az újholdnak. A jelenlegi újhold megfoghatatlan, de nagymértékű finom rezgései segítségével Te is megváltoztathatod az életed!

1. Adj hálát

A negatív események hatalmasnak tűnnek, amíg tudatosan ki nem egyensúlyozod őket. Ha kihívásokkal találod szembe magadat, fontos számba venni, hogy mi az, ami jól megy. A jó dolgokról történő gondolkozás kiegyensúlyozza ezt a “ferdülést”, megadva az agyadnak a szükséges időt, ami arra kell neki, hogy regisztrálja és emlékezzen a pozitív eseményre.

Hogy segíts az agyadnak eltárolni a pozitív eseményeket, vedd számba, hogy mik azok a dolgok, amik miatt hálás lehetsz; legalább heti egy alkalommal! Írd le, mik miatt mondhatsz köszönetet, legyen az a családod, vagy a karriered. Ha ezt napi szokássá alakítod, célszerű este megtenni, összeírva az aznapi pozitív történéseket.

2. Ismételgess pozitív megerősítéseket

Minél többször hallasz egy üzenetet, annál nagyobb valószínűséggel fogod elhinni. Ugyanez vonatkozik arra az üzenetre, hogy ki vagy és mire vagy képes. Ha meggyőződéssel ismételgetsz pozitív megerősítéseket reggelente, arra edzed az agyad, hogy elhiggye azokat!

Válassz ki 2-3 megerősítést, mely megtestesíti értékeidet és céljaidat, mint pl. “minden helyzetet meg tudok oldani, amivel csak találkozom.” , “Bőven van időm mindenre.” , “Minden nap egyre jobb leszek.”

3. Utasítsd vissza a negatív gondolatokat

Ha egy negatív gondolatunk keletkezik, választunk, hogyan reagáljunk rá. Ha saját “berendezésünkre” hallgatunk, könnyen belesüppedhetünk. Az agyunk elfogadja a negatív gondolatot, amitől ezek sokkal nagyobbnak és jelentőségteljesebbnek tűnhetnek, mint amilyenek valójában.

Tedd szokásoddá, hogy eltávolodsz a gondolattól, ahelyett, hogy belemélyülnél.

Ezt szinte senki nem csinálja magától, meg kell tanulnod és gyakorolnod kell.”

4. Maradj a jelenben

Sokkal kevéssé fogod negatívnak érezni a helyzetet, ha a jelenben és pillanatban tudsz maradni. Nem azon aggódsz, mi történt, vagy azon, mi fog esetleg következményként.

A legtöbb ember a múlton rágódik, vagy a jövő miatt aggódik, ez mérgezi a jelenüket, és emiatt nem is tudnak abban lenni. Sokkal “tisztábban” és pozitívabban tudsz élni, és reagálni nehéz helyzetekben, ha csak a MOST-ra koncentrálsz.

5. Bocsáss meg!

Az újhold pozitív energiája erőt ad megbocsátani a múltbéli sérelmeidnek, így tiszta lappal kezdheted el életed újabb szakaszát! Engedd el a múltat, vegyél egy nagy levegőt és nyisd ki a jövőd kapuját!

6. Töltődj fel energiával!

Légy készen az energiák befogadására, meditálj, és használd kedvenc pozitív megerősítéseidet!

7. Szabadulj meg káros szenvedélyeidtől!

Ha azt tervezed hogy leszoksz a dohányzásról, vagy más káros szenvedélyedről, akkor teszed a legjobban, ha ezen a napon vágsz bele! Az univerzum készen áll hogy támogasson Téged minden jó dologban amibe újhold napján vágsz bele!

8. Méregteleníts!

Tarts egynapos tisztító kúrát, most itt a méregtelenítés ideje! Az áradó energiákat kihasználva most könnyebb nemet mondani a csábításra!

9. Kapcsolatok

Aki az újhold ideje alatt alakít ki új kapcsolatot, az hosszú, tartós együttlétre számíthat! Régi kapcsolatok most újratöltődhetnek élettel!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


 

Új beszélgetős fórumunkat itt találod meg: http://vidampercek.hu


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL