A Bika Telihold Varázslata: Kozmikus Események és Energiák Összefonódása

A Bika Telihold Varázslata: Kozmikus Események és Energiák Összefonódása

Amikor a bika jegyében lévő telihold fényében fürödhetünk, olyan, mintha egy másik világba lépnénk. Az ég sötét bársonyán a telihold ragyogása különleges varázslatot hoz létre, melyet a kozmikus események szimfóniája tesz teljessé.

Az égen nemcsak a telihold fénye ragyog, hanem napviharok is fellobbannak, különleges energiákat és rezgéseket küldve felénk. A napviharok ereje kombinálódik a telihold magával ragadó fényével, így egyedülálló energiamixet hozva létre.

A bolygók retrográd mozgása további izgalmat és mélységet ad a kozmikus tánchoz. A múltból érkező rezgések összefonódnak a jelen energiáival, így segítenek megvilágítani azokat az útjainkat, melyek a jövő felé vezetnek.

Ebben az egyedülálló időszakban áldások és lehetőségek várnak ránk. Az egyesült energiák lehetővé teszik számunkra, hogy mélyebben kapcsolatba lépjünk önmagunkkal, és újjáéledjenek bennünk azok az erőforrások, melyekkel rendelkezünk. A bika jegyében lévő telihold, a napviharok és a retrográd bolygók energiái együtt segítenek nekünk megtalálni az egyensúlyt és az erőt, amelyre szükségünk van az előttünk álló kihívások megoldásához.

A telihold alatt meditáljunk, engedjük el a múltban maradt sebeket, és lépjünk együtt az áldásokkal teli új világba. Amint összhangba kerülünk a kozmikus energiákkal, új perspektívákat nyerünk, és képesek leszünk megérteni, hogy minden, ami velünk történik, egy lépés a lelkünk útján.

A telihold alatt figyeljünk a jelekre, üzenetekre, melyeket az univerzum küld számunkra. Ezek az üzenetek útmutatást adhatnak, segíthetnek megtalálni a helyes utat, és választ adhatnak azokra a kérdésekre, melyek foglalkoztatnak minket.

Tehát, ha valaha is érezted, hogy valami hiányzik az életedből, vagy ha egyszerűen csak mélyebb kapcsolatot keresel önmagaddal és az univerzummal, akkor itt az idő, hogy megnyisd a szívedet, és átengedd magad a kozmikus energiáknak. Az égi események összefonódása egy olyan különleges pillanatot teremt, mely során megtapasztalhatod az egyesülést, és megtalálhatod a válaszokat, amelyekre vágytál.

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog

Telihold áldás


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”