A boldog ember nem bánt – aki bánt, nem boldog

Azon tépelődtem, hogy valahol az élethez hozzátartozó dolognak érzem azt a tényt, hogy nem szerethet mindenki. Nem kedvelhet mindenki. Nem lehetsz szimpatikus mindenkinek. Mert ez tök természetes, ez így van.

Te nem csíped a szomszéd boltost, pedig annyian szeretnek hozzá járni. Ez van. Te nem csíped az Ördög Nórát, pedig a fél ország kedveli. Ez van. És ragozhatnám, de inkább menjünk egy picit mélyebb vizekre.

Mi van akkor, ha valaki utál téged? Gyűlöl téged. Ártani akar, bántani akar, beléd mar, beléd rúg, megaláz..

És te nem érted. Sem őt, sem azt, hogy miért. Talán te is tehetsz róla, talán még ez sem. Csak úgy….zsigerből.

Épp tanulok. Tanulom azt, hogy elfogadjam és ne akarjam megérteni, miért vannak ilyen emberek körülöttem is. Tanulok és tanulj velem.

Ez a George Lucas nevű fickó a Csillagok háborújánál tudott ám valamit, amikor azt mondta: a gyűlölet, a düh, a harag nem más, mint a Sötét oldal.

De tudod mit kell megtanulnod neked is velem? Hogy a sötét oldalon ők vannak és nem te. Hogy ő az, aki gyűlöl, utál, bánt és rúgkapál és nem te. Ő az, aki így érez és ez legyen az ő magánügye. Nem a tiéd. Ezek halálosan negatív dolgok, amikkel ő téged akar eltalálni. Csak épp van egy kis bibi.

Egy alapszabály, amit szintén tanulok: hogy minden negatív oda sétál vissza, ahol megszületett. Hogy minden rossz végezetül azt találja el, aki kilőtte. Hogy minden bántás végeredményben azt bántja, aki kiszórta magából.

Mert a boldog ember nem bánt, ellenben aki bánt, nem boldog.

Ő nem boldog. Ő bánt. Ő szenved emiatt.

Megtanulod ezt? Megtanuljuk ezt? Együtt..

szerző: Bouvet


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL