A boldogság angyala üzent számodra: ez az ima megnyugtatja a fáradt lelkedet!

A boldogság angyala üzent számodra: ez az ima megnyugtatja a fáradt lelkedet!

Üdvözöllek, kedves Olvasónk!

Ma egy rendkívül különleges üzenetet hoztam el neked, amely szíved mélyéig hatolva hozhatja el a változást, amire vágytál. Ismerd meg Seraphiel-t, a Boldogság Angyalát, aki az égiek közül érkezett, hogy elhozza neked a boldogság titkát, feltéve, ha tiszta szívvel hiszel benne. Seraphiel üzenete, imája és áldása készen áll, hogy megváltoztassa az életedet. Kövesd ezt az utat a bőség, a szeretet és a mély belső béke felé!

Seraphiel csodás tulajdonságai:

Seraphiel nem egy átlagos angyal; ő a fény és a tiszta öröm hírnöke, akinek jelenléte önmagában is gyógyító erejű. Képességei közé tartozik az, hogy meglátja az emberek legbensőbb jó tulajdonságait és kiemeli azokat, segítve őket abban, hogy a legjobb változatukká váljanak. Seraphiel inspirálja a lelket, és segít feloldani a múlt sebeit, lehetővé téve, hogy újra megtapasztaljuk a boldogság igazi érzését.

Seraphiel Angyal imája:

Ó, égi Seraphiel, a Boldogság Angyala, hallgasd meg hívásunkat, ahogy szívből kérünk, tölts el minket örömmel, békével és szeretettel, vezess el minket a belső fény felé, ahol igaz boldogság terem. Segíts nekünk meglátni a szépséget az élet apró csodáiban, és taníts meg minket a hálára minden napunkon. Távolítsd el félelmeinket és kétségeinket, Hogy szabadon élvezhessük az élet ajándékait.

Ámen.

Seraphiel Angyal áldása:

Seraphiel áldása legyen veled ezen az úton, ahogy nyitott szívvel és lélekkel keresed a boldogságot. Legyen jelenléte melletted, hogy fényt hozzon a sötétségbe, reményt a kétségbe, és szeretetet a magányosságba. Hadd vezessen a belső béke és az öröm útján, miközben felfedezed életed célját és igaz örömét!

A közelgő időszakban készülj fel arra, hogy Seraphiel vezetésével új dimenziók nyílnak meg előtted a boldogság terén. A kihívások, amelyekkel szembenézel, nem lesznek mások, mint lépések a növekedésed útján, amelyek közelebb visznek téged a belső béke és öröm megéléséhez. Bízz Seraphiel-ben, és hagyd, hogy az ő fénye átvezessen téged a sötétségen, megmutatva, hogy minden helyzetben megtalálható a boldogság magva.

Kedves Olvasónk, ha Seraphiel üzenete meghatott, és szeretnéd, hogy mások is részesüljenek ebben az áldásban, ne habozz megosztani ezt az üzenetet. Engedd, hogy a szeretet és az öröm energiái áradjanak ki belőled, érintve mindenkit, aki az utadba kerül. Oszd meg ezt az üzenetet, és nyisd meg a kaput mások számára is, hogy megtapasztalják a belső boldogságukat Seraphiel segítségével.

Áldás, fény és szeretet kísérje minden lépésedet!

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!