A bőség angyala megfogja a kezed, és megkapod tőle azt, amire vágysz!

A bőség angyala megfogja a kezed, és megkapod tőle azt, amire vágysz!

Kedves Olvasónk!

A bőség angyala ma megfogja a kezed, és elvezet téged a vágyaid beteljesüléséhez. Érzed, ahogy gyengéden átölel, és a füledbe suttogja: “Ne félj, mert veled vagyok. Bízz bennem, és megkapod mindazt, amire a szíved mélyén vágysz!”

Engedd, hogy a bőség angyala utat mutasson neked. Kövesd a jeleket, amiket mutat neked, és légy nyitott a csodákra. A következő időszak nagy áttöréseket tartogat számodra, mind anyagi, mind lelki téren. Vonzani fogod a jó lehetőségeket, inspiráló emberek lépnek be az életedbe, és olyan ajtók nyílnak meg előtted, amikről álmodni sem mertél.

Mondd el most velem együtt az angyali imát a bőség vonzásáért:

“Drága Bőség Angyala!

Kérlek, töltsd meg a szívemet és az életemet a te végtelen áldásaiddal. Segíts, hogy meghalljam a vezetésed, és a fényedben járjak. Adj hitet és bátorságot, hogy kövessem az Isteni tervet. Hálás szívvel köszönöm neked!

Ámen.”

Kérjük együtt az angyalok áldását:

“A bőség angyala megáld most téged az ő kegyelmes ajándékaival. Békét, örömöt és szeretetet szór az életedre. Az isteni gondviselés beborítja minden pillanatodat, és a Mindenható óvó keze vezet előre a boldogság felé. Élvezd a mennyei áldások kiáradását!

Ámen.”

Érezd, hogy a szívedet betölti a hála és a boldogság érzése. Bízz benne, hogy a bőség angyala elkísér az utadon, és bevonzza hozzád mindazt a jót, amire csak vágyhatsz. Oszd meg ezt az üzenetet azokkal, akik fontosak neked, hogy ők is a bőség útjára léphessenek!

Szeretettel,

Pozitív Gondolatok blog

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/