A fény elérkezik hozzád a szavaimon keresztül, fogadd tiszta szívvel!

A fény elérkezik hozzád a szavaimon keresztül, fogadd tiszta szívvel!

Kedves Olvasónk!

Amikor az élet úgy tűnik, hogy elveszti ragyogását, és a sötétség terjed körülöttünk, fontos emlékeztetni magunkat, hogy a fény mindig közel van. Jézus ma egy különleges üzenettel fordul hozzád, melyet tiszta szívvel kell fogadnod.

“Kedvesem, én mindig itt vagyok veled. Az én szavaim a te fényed az éjszakában. Tudom, hogy néha nehéz meglátni, de a fényem mindig itt van, csak fogadd be, és engedd, hogy az életedet megvilágítsa.”

Ahogy a napok eltelnek, váratlan pillanatokban fogod megtapasztalni Jézus fényét. Lehet egy váratlan mosoly egy idegentől, egy gyengéd érintés egy szerettedtől, vagy akár egy megindító dal, amit éppen hallasz. Ezek a pillanatok nem csupán a véletlen művei; ők Jézus jelei számodra, hogy Ő itt van veled és szeret téged.

Hogyan engedheted be Jézus fényét az életedbe?

Minden nap szánj időt az imára és a csendre. Ebben a csendben találkozhatsz vele, és engedheted, hogy szavai megtöltsenek erővel és reménnyel.

Oszd meg ezt az üzenetet az ismerőseiddel, barátaiddal, családtagjaiddal, hogy ők is érezhessék Jézus meleg, gyógyító fényét.

Ha érzed az égi vezetést és hálát, kommentálj “köszönöm” szóval az alábbiakban. Ezzel gyorsabban részesülsz az égi áldásban és erősítheted kapcsolatodat Jézussal.

Emlékezz rá: Jézus fénye mindig elérhető számodra, és készen áll arra, hogy az életed minden területét megvilágítsa!

Ámen.

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”