A férjem 5 tulajdonsága, amiért boldog és kiegyensúlyozott a házasságunk

A férjem 5 tulajdonsága, ami miatt boldog és kiegyensúlyozott a házasságunk

Soha nem gondoltam volna, hogy ezeket a tulajdonságokat fogom keresni egy férfiban, mindezt csak akkor értettem meg, amikor a férjemmel közelebb kerültünk egymáshoz és a közös életünket kezdtük építeni.

Megértettem azt, hogy minden nő a most felsorolandó tulajdonságokat kellene keresse a férjében.

1. Világosan beszél, mikor valamit rosszul csinálok

Nem a külsőmről beszélek itt vagy valami olyan dologról, amin nem tudok változtatni, hanem azokról a hibákról amiket elkövetek és ezzel, hogyan sebzek meg másokat. Ő őszinte velem, akkor is rám szól amikor csak panaszkodok ahelyett, hogy cselekednék, és akkor is amikor az ételt nem jól készítem el. Viszont mindezt jóindulattal és nyugodtan mondja el nekem. Először kissé mérges vagyok érte, de aztán rájövök, hogy jobb kell legyek és örülök, hogy a férjem a segítségemre van ebben.

2. Komolyabb, érettebb mint én

Minden nőnek szüksége van erre, mert mi nők érzelmes teremtmények vagyunk, és néha nem látjuk eléggé racionálisan a dolgokat. A férjem tudja, hogy a veszekedésnek is van egy határa és ilyenkor ő visszahúzódik. Tudja mikor költekezhetünk többet és mikor kell spórolnunk. Tudja azt, hogy milyen dologért lehetek mérges és mi az ami nem éri meg, hogy idegesítsem magam vele.

3. Vidámabb mint én

Mivel a férjem érettebb mint én, ő mindig készen áll új dolgokra. Amitől én tartok, ahhoz neki van bátorsága. A rosszban is képes meglátni a jót, mindig talál okot a nevetésre. Mellette nem lehet az ember búskomor.

4. Csodálatos ember

Bárkinek közünk lehetnek érdekes szokásai, soha nem gondoltam volna, hogy együtt tudok élni egy ilyen személlyel. Amikor ránézel egy emberre azt gondolod: Hé te nagyon érdekes egy ember vagy, és együtt nevettek az őrültségeiteken, akkor ki is szeretne normális lenni?

5. Tudja, hogy a szerelem egy választás

Ugyanúgy mint én, a férjem sem hiszi azt, hogy az esküvőnkön tett fogadalommal minden lezárult. Ő tudja, hogy a szerelmünkért minden nap tenni kell valamit, életben kell tartani a tüzet. Ahogy telnek az évek cinikusabbá váltam: csak a romantikával nem lehet élni. Ezért olyan fontos az, hogy tudjam a férjem ugyanúgy gondolkodik mint én. A szerelem egy nap mint nap hozott döntés azért, hogy minden nap tegyünk valamit egymásért.


FORRÁS: https://bidista.com/a-ferjem-5-tulajdonsaga-ami-miatt-boldog-es-kiegyensulyozott-a-hazassagunk/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással. https://youtu.be/fN3oJkGNDIQ


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Az Univerzum hangja, az OM mantra. Ez a meditációs zene megszabadít a negatív erőktől, és felszabadítja a benned rejlő energiákat!

https://youtu.be/GSOM7u4vtNc


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL