A három legerősebb gyógyító angyali ima, amelyet talán nem ismertél!

A három legerősebb gyógyító angyali ima, amelyet talán nem ismertél!

Kedves Olvasóink!

Ebben a bejegyzésben három rendkívül erőteljes gyógyító angyali imát szeretnék veletek megosztani, melyek fényt és reményt hozhatnak a legnehezebb időszakokban is. Ezek az imák a szeretet, a fény és a gyógyulás frekvenciáit hívják be életünkbe, segítve bennünket abban, hogy megtaláljuk az útunkat a sötétségből a világosság felé!

1. Az Angyali gyógyító ima

“Drága Angyalok, a szeretet és a fény lényei, kérlek benneteket, hogy vegyetek körül engem a gyógyító fényetekkel. Töltsétek fel testemet, elmémet és lelkemet gyógyító energiátokkal. Segítsetek nekem feloldani minden fájdalmat, félelmet és negativitást, és cseréljétek azt szeretettel, békével és megértéssel.

Ámen.”

2. Az Angyali békesség imája

“Ó, szeretett Angyalok, kik a Teremtő szolgálatában álltok, hozzátok el nekem a békesség ajándékát. Tanítsatok meg engem arra, hogyan éljek harmóniában magammal és a világgal. Adjatok erőt és bátorságot ahhoz, hogy minden helyzetben megtaláljam a békét és a szeretetet.

Ámen.”

3. Az Angyali vezetés imája

“Szent Angyalok, akik Isten akaratát hajtjátok végre, kérlek vezessetek az igazság és a bölcsesség útján. Nyissátok meg szívemet és elmémet az égi üzeneteknek, hogy mindig a fény és a szeretet útját járhassam. Segítsetek abban, hogy életem minden területén Isten akaratának megfelelően cselekedjem.

Ámen.”

Érezzétek, hogy az elkövetkező időszakban egyre mélyebb kapcsolatot alakítotok ki az Angyalokkal. Ahogy ezeket az imákat rendszeresen elmondjátok, úgy azt fogjátok tapasztalni, hogy egyre több jelet és vezetést kaptok az életetekben. Az Angyalok segítségével fokozatosan átalakul majd körülöttetek a világ – egy szeretettel telibbé, békésebbé és értelmesebbé!

“Ezért mondom nektek: Minden, amit csak kértek imádságban, higgyétek, hogy megkapjátok, és megadatik nektek.” – Márk 11:24

Ez az idézet emlékeztet minket arra a hatalmas erőre, ami az ima által a kezünkbe adatik. Higgyetek az angyalok jelenlétében és a Teremtő szeretetében, amikor ezeket az imákat mondjátok.

Legyen veletek az Angyalok gyógyító fénye, békessége és vezetése minden nap. Hadd töltse be szíveteket a szeretet, lelketeket a békesség, és elméteket a világosság. Áldásokkal teljes napokat kívánok nektek!

Bízzatok az Angyalokban és a saját belső erőtökben. Minden, amire szükségetek van, már bennetek van. Az Angyalok és a Teremtő fénye vezessen és óvjon benneteket minden lépésetekben.

Ezek az imák és üzenetek reményt és gyógyulást hozhatnak életünkbe. Használjátok őket bátran, hogy megtapasztalhassátok az Angyalok gyógyító jelenlétét minden nap!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!