A jólét és bőség bevonzásának titka

“Vajon mi a titka?” Tesszük fel ezt a kérdést, ha azt látjuk, hogy egyesek milyen könnyedén, boldogan, sikeresen élik az életüket. De vajon létezik-e titok, és ha igen, hogyan kerülhetünk a birtokába?

A titok – az élet titka – évezredek óta előttünk hever, és mindenki számára elérhető. Számtalan nagy hadvezér, híres ember alkalmazta és próbálta átadni másoknak is az idők során. Miért nem ismeri hát mindenki? Azért, mert a látszattal ellentétben nem is olyan könnyű átadni magunkat a titoknak. Az ember állandóságra, biztonságra törekszik, nehezére esik bárminemű változtatást eszközölni az életében, sőt tudat alatt küzd is a változások ellen. Szintén sajátos emberi vonás, hogy a dolgok mögött mindig a rosszat keressük. Talán úgy próbálunk felkészülni a veszélyre, hogy előre elképzeljük azt. A titok pedig épp ennek az ellenkezőjében rejlik.

Ápold magadban folyamatosan a hála érzését!

A hála az nem valami vallásos dolog.A hála nem más, mint annak érzése, hogy mindennel rendelkezünk és mindent megkaptunk ahhoz, hogy a lehető legteljesebben éljük végig az életünket.Minél több dolgot veszel észre amiért érdemes hálát érezned, annál többet vonzol magadhoz.
Ellenben ha elégedetlenkednél, lassanként azt is elveszítenéd, amid van.
Vedd észre, sok-sok ember folyamatosan elégedetlenkedik, és nem jut előre, Te legyél okosabb és érezz hálát, vedd észre az apró örömöket, ezáltal kiemelkedsz, és vagy eltűnnek ezek az egyének a
környezetedből, vagy elkezdenek (tudat alatt) utánozni.

Gondolataink átprogramozása

Aki nem próbálja meg, nem is hinné, milyen nehéz átállítani a szemléletmódunkat, és mindig, mindenről pozitívan gondolkodni. Némelyek még mindig nem értik, vagy nem hiszik, hogy a gondolatoknak teremtő erejük van. Bármi, amit kimondunk vagy leírunk erőt hordoz és azonnal dolgozni kezd az Univerzumban. Ezért nagyon fontos úgymond „átprogramozni”, átállítani a gondolatainkat, ugyanis ha rosszra gondolunk, a rossz dolgokat fogjuk „bevonzani”, míg ellenkező esetben a jókat.

Fontos tudni, hogy a tagadás mindenkor negatív energiákat hordoz. Érdemes tehát a vágyainkat úgy megfogalmazni, hogy még véletlenül se szerepeljen bennük tagadószó. Vagyis: a „nem szeretnék beteg lenni” helyett mondjuk inkább azt: „egészséges vagyok.” Óhajtó mondatainkat fogalmazzuk át mielőbb kijelentőkké, ami annyit tesz, hogy elképzeljük, lélekben meg is éljük a vágyainkat, örülünk nekik és hálásak vagyunk érte.

Szeretne egy családi házat? Csak képzelje el, milyen környezetben álljon, hány szobája legyen! Rendezze be gondolatban, válassza ki a hozzá illő berendezési tárgyakat, növényeket, bútorokat, színeket stb.! A lényeg, hogy mindent a lehető legéletszerűbben álmodjon meg, lelje örömét álmaiban, sőt köszönje meg azokat a Teremtőnek!

Mindössze ennyi titok lényege. Miért olyan nehéz mégis? Mert mi, komoly és felelősségteljes felnőttek nehezen rugaszkodunk el a valóságtól, és értelmetlen időpocsékolásnak tartjuk az ébren álmodozást.

Mikor leszek gazdag?

Nem azonnal. Ha sikerül gondolatai átprogramozása, az még nem jelenti azt, hogy másnap már minden arannyá válik, amihez csak hozzáérünk. Az első, amit ajándékba kapunk: a megnyugvás. A tudat, hogy megtettük a legtöbbet, ami megtehető: kiirtottuk magunkból a rossz csíráját is, és helyettesítettük azt szép, hasznos és pozitív érzésekkel, gondolatokkal. Már ettől is jobb lesz a közérzetünk, és lassanként aztán vágyaink megvalósulására is számíthatunk.

Fontos viszont, hogy nem szabad telhetetlennek lennie! Ne kérjen olyat, amire valójában nincs is szüksége, vagy ami az Ön szintén irreális (ha mondjuk esztergályos a szakmája, ne akarjon agysebésszé válni)! A fő, hogy legyen türelmes! Minden, amire vágyik – jó állás, egészség, pénz, szerelem, anyagi és szellemi értékek – elérhetőek, ha képes gondolatait a pozitív rezgések szintjén tartani!

Ne úgy gondolkodj, mint a szegények!

Edd meg az összes ételt, van, ahol éheznek! Vigyázz a pénzre, nagyon nehéz megkeresni! – ezek azok a gondolatok, amelyek Cardone szerint egyáltalán nem segítik a gazdaggá válást. A Földön van elég pénz, csak kevesen gondolkoznak megfelelően róla.

Fontos, az elengedés törvénye

Abból lesz sok, amit áramoltatsz.A gazdagság állapot – a sok pénz energiaáramlás kérdése.Örömmel adj, és örömmel válj meg a pénztől.
Amihez ragaszkodsz, elveszted, amitől könnyen megválsz, könnyen visszatér.

(Készült Rhonda Byrne The Secret című világhírű bestsellere alapján)

forrásul: https://hu.ezo.tv/siker/a-vonzas-torvenye-es-a-jolet-titka.html


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK