A jövőd nem emberek, hanem Isten kezében van: Az Isteni Gondviselés

A jövőd nem emberek, hanem Isten kezében van: Az Isteni Gondviselés

A poszt végén, kérlek értekeld, mennyire tetszett amit olvastál!

Kedves Olvasóink!

Sokszor hajlamosak vagyunk felelősséget adni másoknak életünkért. Úgy gondoljuk, hogy mások döntései és tettei határozzák meg a jövőnket. Azonban az igazság az, hogy a jövőd nem emberek, hanem Isten kezében van. És ami az övé, arra ő gondot visel.

Ez az üzenet olyan, mint egy biztonsági öv a zavaros időkben. Megnyugtató tudni, hogy nem vagyunk egyedül a küzdelmeinkben, és hogy Isten aki a legjobbat akarja számunkra, gondoskodik rólunk. Ebben a bejegyzésben megosztok veletek egy imát és egy áldást, amelyek segítenek benneteket emlékeztetni az Isteni gondoskodásra.

Ima az Isteni Gondviselésért

Használd ezt az imát, hogy emlékeztesd magad, hogy az életed Isten kezében van:

“Drága Isten, hálás vagyok, hogy a jövőm a Te kezedben van. Bízom Benned, tudom, hogy gondoskodsz rólam, és hogy a legjobbat akarod számomra. Kérem, segíts, hogy ne feledjem ezt, és képes legyek megbízni a Te vezetésedben.

Ámen.”

Áldás az Isteni Gondviselésre

Ez az áldás segít megnyugtatni a szívedet és erősíteni a hitedet Istenben, akkor is, amikor a körülmények nehézzé válnak:

“Áldjon meg az Isten minden napodat, és vezessen a jövőd felé. Legyen békéd és bizalmad, mert tudod, hogy az életed Isten kezében van. Ő gondoskodik rólad, és a legjobbat akarja számodra.

Ámen.”

Emberi lényként könnyű elfelejtenünk, hogy Isten a mi oldalunkon van, és hogy gondoskodik rólunk. Az imádság és az áldás emlékeztethetnek bennünket erre a nagyon fontos igazságra. Tudni, hogy a jövőnk Isten kezében van, és hogy Ő gondoskodik rólunk, megszabadít a félelemtől és a bizonytalanságtól.

Emlékezz erre az Isteni ígéretre: “A jövőd nem emberek, hanem Isten kezében van. És ami az övé, arra ő gondot visel”. Ez az üzenet támogat és erősít a jövőben, és segít a bizalom megtartásában, hogy mindig a legjobbat kapod Isten kezéből.

Bízzatok és legyetek erősek, kedves olvasóim, hiszen a jövőnk Isten kezében van!

Szeretettel és áldással,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK