A kiszámíthatatlan felé sodor bennünket 2020 első jelentősebb bolygómozgása, a Merkúr visszavonulása!

A kiszámíthatatlan felé sodor bennünket 2020 első jelentősebb bolygómozgása, a Merkúr visszavonulása!

Máris vége a januárnak és rögtön fejest is ugrunk az év következő hónapjába, a februárba, amely megannyi izgalmas égi eseménnyel fog megörvendeztetni bennünket.

Kezdjük is rögtön az egyik legjelentőségteljesebb asztrológiai változással, ugyanis egyre közeleg a Merkúr bolygónk visszavonulásának ideje.

Az Astrology King oldal szerint a Merkúr visszavonulása február 16-án fog bekövetkezni, ami azt jelenti, hogy február 17-től egészen március 9/10-ig éreztetni fogja hatását ez az asztrológiai változás. Nem mellékes az sem, hogy mindez a Halak jegyében fog elkezdődni, majd a Vízöntő jegyében ér véget, mivel így az energiák hatványozottabban kelnek szárnyra.

De mire is számíthatunk ez idő alatt?

A Merkúr visszavonulása rendkívül érzékennyé és érzelmessé tesz bennünket, de nem nézünk épp olyan nehéz időszak elébe, mint ahogyan az első hallásra tűnne. Sokkal őszintébbek is nyitottabbak leszünk embertársaink felé, ami egy cseppet sem mondható rossz dolognak. A folytonos aggódásnak is egy időre vége szakad, és egész meglepő módon képesek leszünk a legfeszültebb pillanatokban is megőrizni a nyugalmunkat.

Az Astrology King szerint a következő dolgok várnak ránk az előttünk álló periódusban:

„A Merkúr visszavonulása jelentős kihívásokat és változásokat jelent a Hold energiáira nézve is. A Hold energiáinak és a Merkúr visszavonulásának elegyedéséből erőteljes feszültség születhet, ami felborítja a szív és az ész közötti egyensúlyt és nagyban összezavarja a gondolatainkat és érzéseinket is.

Minden, amiben idáig erősen hittél, és ami mellett sziklaszilárd véleményed volt, most kissé megkérdőjeleződni látszik, ez is az energiák nagyfokú változásának tudható be.

A Merkúr 2020 februárjában támogatni fog az őszinteségben, viszont a reakcióként kapott válaszokra készülj fel, mert a tervezettnél sokkal nyersebb és átgondolatlanabb véleményekkel fogsz találkozni. Az érzékenység pedig nézetletérésekhez vezethet, ami jó néhány közeli kapcsolatot is próbára tehet.”

Tehát ezen periódus alatt arra kell törekednünk, hogy kicsit többet reflektáljunk a saját eredményeink felett, és ha kell merjünk pár lépést hátrálni ahhoz, hogy később majd megújult erővel belevethessük magunkat s munkába. Ne fuserálj, és ne hozz elhamarkodott döntéseket, mindent először gondolj alaposan át.

Habár a Merkúr energiái most nem lesznek épp olyannyira intenzívek, mint ahogy szoktak, próbáljuk meg a lehető legjobbat kihozni ebből a pár hétből. Ábrándozás helyett inkább tudatosítsuk az érzelmeinket, és azoknak megfelelően cselekedjünk. Minél több figyelmet szentelsz az apró dolgokra, annál boldogabb leszel.

Persze az is megtörténhet, hogy ezalatt a pár nap alatt mintha nem találnád igazán a helyed, de ne aggódj, csupán látszatra érzed úgy, hogy minden szétesik körülötted. Valójában csupán arról van szó, hogy a dolgaid, ügyeid előrehaladása kicsit stagnálni fog.


forrás: https://filantropikum.com/a-kiszamithatatlan-fele-sodor-bennunket-2020-elso-jelentosebb-bolygomozgasa-a-merkur-visszavonulasa/


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL