A konfliktusok legyőzésének Isteni útja: Így szállj szembe a problémáiddal!

A konfliktusok legyőzésének Isteni útja: Így szállj szembe a problémáiddal!

Kedves Olvasónk,

Számos alkalommal szembesülünk életünkben problémákkal és konfliktusokkal, és néha úgy tűnhet, mintha nem lenne kiút. De az Univerzum ma egy fontos üzenetet küld neked: sosem vagy egyedül, és mindig van segítség a számodra!

Egyik legnagyobb szövetségesünk az élet minden kihívásában az ima ereje. Az alábbi ima segítséget nyújthat:

Isteni Forrás, segíts nekem, hogy szembe tudjak nézni minden problémámmal és konfliktusommal békével és szeretettel. Adj bátorságot, hogy szembe tudjak nézni minden nehézséggel, és bölcsességet, hogy megoldásokat találjak. Köszönöm, hogy soha nem vagyok egyedül.

Ámen.

Az ima után fogadd el ezt az áldást:

Az Univerzum legyen veled minden nehézségben, minden konfliktusban. Az isteni békesség és szeretet legyen a pajzsod, a bátorság és a bölcsesség pedig a kardod.

Ámen.

De hogyan szálljunk szembe a problémákkal és a konfliktusokkal? Az első lépés, hogy elfogadjuk őket. Tudnunk kell, hogy minden probléma és konfliktus egy lehetőség a tanulásra és a növekedésre. Ne harcolj ellenük, hanem fogadd el őket, és nézd meg, mit tanulhatsz belőlük.

Ezt követően lépj kapcsolatba az isteni forrással. Kérd a segítségét, és hidd el, hogy ott van veled minden lépésnél. Az isteni forrás mindig ott van, hogy segítsen neked, és soha nem hagyja el a problémáidat.

Végül, oszd meg a tanulásaidat. Amikor megosztjuk a tapasztalatainkat és a tanulásainkat, segítünk másoknak is a saját problémáik megoldásában.

Az Univerzum üzenete ma ez: soha ne félj a problémáktól és a konfliktusoktól. Ők a tanáraid, és az Univerzum mindig ott van, hogy segítsen neked.

Szeretettel és az Univerzum fényével,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK