A láthatatlan fény ösvénye: Jakab és az arany útmutatók

A láthatatlan fény ösvénye: Jakab és az arany útmutatók

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Kedves Spirituális Utazók,

A mai napon egy örök történettel és egy angyali üzenettel érkezem. Ez a történet, Jakab története, olyan bölcsességeket hordoz, melyek segítenek felfedezni lelkünk fényét és megtalálni a láthatatlan ösvényt.

Volt egyszer egy ember, Jakab, aki elveszettnek érezte magát a világban. Minden napja homályos volt, és úgy érezte, nem találja a helyét. Egy nap, miközben a tengerparton sétált, találkozott egy angyallal.

“Jakab,” mondta az angyal, “Ne félj, mert a lelkedben van a láthatatlan fény. Csak meg kell találnod a módját annak, hogy ezt a fényt megosszd a világgal.”

Jakab megkérdezte: “Hogyan találhatom meg a láthatatlan fényt?”

Az angyal így válaszolt: “Nézz a szívedbe, és keresd meg azokat a dolgokat, amelyek aranyló fáklyaként világítanak. Ezek azok a dolgok, amelyek a legtöbbet jelentik számodra, és ezek mutatják az utat a láthatatlan fény felé.”

Ez az üzenet azóta is az égiek között él, és most hozzátok, kedves olvasókhoz küldik, hogy segítsen megtalálni a saját láthatatlan fényeteket. Az angyalok mindig mellettünk állnak, hogy segítsenek nekünk felfedezni ezeket az aranyló szemeket.

Most pedig szeretnék megosztani veletek egy angyali imát, amely segít megtalálni a saját láthatatlan, belső fényünket:

“Szeretett Angyalaim, akik a láthatatlan fényt hordozzátok, köszönöm, hogy mellettem álltok ebben a világban. Kérlek, segítsetek nekem megtalálni az aranyló szemeket, amelyek a saját láthatatlan fényemet mutatják. Segítsetek, hogy ezt a fényt megoszthassam a világgal. Ámen.”

Ez az ima erősíti a kapcsolatunkat az angyalokkal és segít nekünk megtalálni a saját láthatatlan fényünket. Jakab története pedig emlékeztet minket arra, hogy minden emberben van egy láthatatlan fény, amely arra vár, hogy felfedezzük és megosszuk a világgal.

Ebben a világban, ahol sokszor úgy érezzük, hogy elveszettünk, az angyalok azt üzenik nekünk, hogy minden emberben van egy láthatatlan fény. Keresd meg az aranyló fáklyákat, és oszd meg ezt a fényt a világgal. Mindannyian a fény gyermekéi vagyunk, és mindenki hozzájárul a világ fényéhez. Legyen ez a történet és ima egy útmutató számodra, hogy megtaláld a saját láthatatlan fényed, és tudd, hogy soha nem vagy egyedül.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK