A legerősebb gyógyító ima, amit valaha olvastál

A legerősebb gyógyító ima, amit valaha olvastál

Kedves Olvasóink,

A mai napra szánt lelki útravalónk címe: “A legerősebb gyógyító ima”. hitet és reményt sugárzó szavakkal által inspirálva szeretném megosztani veletek, hogyan segíthet a hittel teljes ima a gyógyulásban és a belső békében.

A gyógyító ima ereje

“És ha valaki közületek beteg, hívja el a gyülekezet véneit, és imádkozzanak felette, kenve őt olajjal az Úr nevében; és a hitnek imája megtartja a beteget, és az Úr fel fogja őt támasztani.” (Jakab 5:14-15). Ez a bibliai idézet arra tanít minket, hogy a hit által történő imádság hatalmas erővel bír, és képes a gyógyulást és megújulást hozni az életünkbe.

Gyakran említjük, hogy a hit és az imádság képes megváltoztatni az életünket. Üzenetem számotokra az, hogy amikor hittel és bizalommal imádkoztok, Isten meghallgatja imáitokat és gyógyító erejével átöleli lelketeket. A hittel teli ima nem csupán a testi, hanem a lelki sebeket is képes gyógyítani, és erőt ad a nehéz időkben.

A lelki megújulás imája

Amikor imádkoztok, ne feledkezzetek meg arról, hogy Isten mindig kész meghallgatni és segíteni nekünk. A legerősebb gyógyító ima az, amelyet tiszta szívvel és teljes odaadással mondunk el. Imádkozzatok hitben, reményben és szeretetben, tudva, hogy Isten gyógyító keze munkálkodik az életetekben.


Mennyei Atyám, a szeretet és irgalom forrása,

Közeledbe jövök tiszta szívvel és nyitott lélekkel,
Kérve gyógyító kezed érintését az életemben.
Hittel és bizalommal fordulok Hozzád,
Tudva, hogy Te vagy a gyógyulás Ura, a béke Királya.

A gyengeségeimben és félelmeimben Rád támaszkodok,
Mert tudom, hogy a Te erőd tökéletes a gyengeségben.
Kérlek, öleld át a testemet és a lelkemet,
Töltsd meg egészséggel, erővel és új reménnyel.

Áraszd rám a bölcsességedet és a megértésedet,
Hogy lássam a nehéz időkben is a Te irgalmadat és szeretetedet.
Segíts nekem, hogy megtaláljam az utat a gyógyulás felé,
És bízzak abban, hogy a Te terveid tökéletesek számomra.

Köszönöm, Atyám, hogy mindig meghallgatod imáimat,
És hogy a Te kezedben biztonságban érzem magam.
Ámen.


Kedves Olvasóink, bátorítlak titeket, hogy imáitokkal keressétek Isten szeretetét és gyógyító erejét. Hiszem, hogy a hittel és bizalommal mondott imák hatalmas változásokat hozhatnak az életetekben. Áldott és gyógyulást hozó napot kívánok mindannyiótoknak!

pozitív gondolatok blog

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével