A legfontosabb dolog, amit sose felejts el a hétköznapok nehézségei során!

A legfontosabb dolog, amit sose felejts el a hétköznapok nehézségei során!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Kedves Olvasóink!

Szeretettel üdvözöllek minden egyes pillanat, minden nehézség, minden csendes boldogság és minden nagyvonalú tett közepette, amelyek megtöltik az életedet. A világ olyan gyorsan változik, hogy néha úgy érezhetjük, elvész bennünk a jelentés, a cél és a remény.

De hadd osszak meg veled egy gondolatot. Ha valami tanácsot tudnék adni, amit sosem felejts el a hétköznapok nehézségei között, az a következő lenne: Mindig, minden körülmények között emlékezz a belső békédre.

A belső béke, az a csendes, megváltozhatatlan erő, amely a szíved mélyén lakozik. Ez az, ami képes ellenállni a viharoknak, a fájdalomnak, a stressznek és a csalódásoknak. Ez az erő az, ami végül képessé tesz arra, hogy megtaláld a boldogságot és az élet értelmét még a legnehezebb időkben is.

Hagyj fel a félelemmel, a haraggal és az aggodalommal. Válj befogadóvá az irántad érkező örömöknek és szeretetnek. Engedd meg magadnak, hogy élvezd a boldogság egyszerű pillanatait, miközben tudatosan gyakorlod a szeretetet és a könyörületet minden lény felé.

Így áldalak meg ma:

“Békesség legyen a szívedben, nyugalom a lelkedben, erő a cselekedeteidben, és remény a jövődben. Engedd, hogy a szeretet áldása kísérjen minden napodon, és minden cselekedeteddel erősödjön.”

Ez az áldás nem csak egyszerű szavak összessége. Ezt a szeretetet és békét nem csak érezni kell, hanem gyakorolni is kell, minden nap, minden pillanatban. A megosztásával erősítjük ennek az áldásnak az erejét, hiszen a szeretet, amint megosztjuk, csak nő és nő.

Ne feledd, minden cselekedeted, minden gondolatod hatással van a világra. Egy mosoly, egy kedves szó, egy csendes pillanat – mind hozzájárulhat a világ békéjéhez és boldogságához. Mindannyian részesei vagyunk ennek a csodálatos univerzumnak, és közösen hozzájárulhatunk annak harmonikus működéséhez.

Szóval, emlékezz a belső békédre. Hagyd, hogy ez az erő vezessen téged a nehézségek, a kihívások és a változások között. És tudd, hogy mindig ott vagyunk veled, megosztva ezt a közös utazást a békesség és a szeretet világában.

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK