A legszebb angyal-lélek teszt: Tudd meg, milyen ember vagy a lelked mélyén!

A legszebb angyal-lélek teszt: Tudd meg, milyen ember vagy a lelked mélyén!

Kedves Olvasónk!

Az angyalok az életünk minden pillanatában jelen vannak, és segítenek nekünk megérteni saját lényünket. Válaszd ki az alábbi képen látható angyalok közül azt, amelyik a leginkább rezonál veled, és fedezd fel, milyen vagy a lelked mélyén!

  1. Ha az első angyalt választod, a fehér ruhás, arany hárfa tartó angyalt, akkor a lelked tiszta és könnyed, mint az angyali zene. Te vagy az a fajta ember, aki mindig megtalálja a szépséget és a jóságot az életben, és képes vagy megosztani ezt a pozitív energiát másokkal is. Az emberek gyakran fordulnak hozzád tanácsért és vigaszért, mert tudják, hogy nálad megtalálják a békét és a megértést.

  2. Ha a második angyalt választod, a lila ruhás, csillagkoronás, tekercset tartó angyalt, akkor a lelked mélyén bölcs és érzékeny vagy. Te vagy az a fajta ember, aki mindig keresi a mélyebb értelmet és összefüggéseket az életben, és képes vagy megosztani ezt a bölcsességet másokkal is. Az emberek tisztelettel fordulnak hozzád, mert tudják, hogy nálad megtalálják az igazságot és a megértést.

  3. Ha a harmadik, a kék ruhás, békés tekintetű angyalt választod, akkor a lelked nyugodt és kiegyensúlyozott. Te vagy az a fajta ember, aki mindig megőrzi a nyugalmát és a békességét, még a legnehezebb helyzetekben is. Az emberek gyakran fordulnak hozzád segítségért és támogatásért, mert tudják, hogy nálad megtalálják a nyugalmat és a biztonságot.

Melyik angyalt választod? Igazat mondott a jellemzés?

pozitív gondolatok blog

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”