A legszebb angyali üzenet: Jophiel arkangyal szavai az életről, boldogságról és a szeretetről, amiket mindenkinek hallania kell!

A legszebb angyali üzenet: Jophiel arkangyal szavai az életről, boldogságról és a szeretetről, amiket mindenkinek hallania kell!

Szeretettel üdvözöllek, Édes Lélek! Ma egy csodálatos üzenetet közvetítek Jophiel arkangyal nevében, amelyet mindenkinek hallania kell! Az élet tele van kihívásokkal és nehézségekkel, de ne feledd, hogy sosem vagy egyedül. Az angyalok mindig itt vannak, hogy támogassanak bennünket és az életünket boldogabbá tegyék. Jophiel arkangyal ma arra bátorít, hogy legyünk hálásak minden pillanatért, és éljünk a szeretet és elfogadás szellemében. Olvasd el ezt a gyönyörű üzenetet, és érezd magad körül az angyalok áldását és szeretetét. Induljunk hát el együtt ezen a csodálatos, spirituális utazáson, és hallgassuk meg Jophiel angyal szavait az életről, a boldogságról és a szeretetről!

Szeretett gyermekeim, én, Jophiel arkangyal, hozzátok szólok ma. Az élet gyakran nehéz kihívásokat és próbatételeket hoz magával, de emlékezzetek arra, hogy mindig veletek vagyunk, és szeretetünk mindig körülvesz titeket. Legyetek hálásak minden pillanatért, amelyet megélhettek, és ne feledjétek, hogy minden tapasztalat, amit átéltetek, azért történt, hogy növekedjetek és tanuljatok belőle. Tartsátok szem előtt, hogy az igaz boldogság nem a külső körülményektől függ, hanem belülről fakad. Az élet legnagyobb ajándéka a szeretet, ezért tegyetek mindent annak érdekében, hogy szeressetek és elfogadjatok mindenkit, akivel találkoztok az életben. Mindig legyetek hűségesek önmagatokhoz és azokhoz az értékekhez, amelyek igazán fontosak számotokra. Bízzatok az életben és bennünk, az angyalokban, akik mindig itt vagyunk, hogy támogassunk titeket. Áldásokkal és szeretettel,

Jophiel arkangyal

AZ ANGYALI ÜZENETEKRŐL

forrás: https://www.alternativegeszseg.hu/


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK