A legszebb ima, amit valaha olvastál: hatalmas ereje vonzza az áldásokat és a szerencsét!

A legszebb ima, amit valaha olvastál: hatalmas ereje vonzza az áldásokat és a szerencsét!

Kedves Olvasóim,

Az imádság az életünkben erőteljes eszköz, amely összeköt minket az univerzummal, az angyalokkal és a magasabb hatalommal. Az ima az, ami feltölt, megújít és inspirál. Ma megosztok veletek egy csodálatos imát, amely a legszebb, amit valaha olvastam. Hatalmas ereje az áldásokat és a szerencsét vonzza magával!

Az ima így szól:

“Szeretett Univerzum, köszönöm, hogy mindig velem vagy és támogatsz engem. Kérlek, vezess engem az életemben, és segíts nekem meglátni a világodban rejlő szépséget és csodát. Köszönöm az áldásokat és a szerencsét, amit hozzámszólsz. Megnyitom a szívem, hogy fogadjam az áldásaidat, és örömmel köszöntöm a szerencsét, amit küldesz. Ámen.”

Az áldás, amit az univerzum ma küld nekünk:

“Áldjon meg téged az univerzum az áldásokkal és a szerencsével, amit nyújt. Legyen az univerzum ereje és fénye körülötted, és segítsen neked meglátni a világban rejlő csodákat. Szeretet, béke és szerencse kísérje utadat. Áldás és fény legyen veled. Ámen.”

Az ima hatalmas eszköz, amely segít nekünk kapcsolatba lépni a magasabb hatalommal, és emlékeztet minket arra, hogy soha nem vagyunk egyedül. Ez az ima erős emlékeztető arra, hogy az áldások és a szerencse mindig jelen vannak az életünkben, csak meg kell nyitnunk a szívünket, hogy befogadjuk őket.

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a bejegyzést, és emlékezz: az áldások és a szerencse mindig veled vannak. Csak nyisd meg a szívedet, és fogadd be őket.

Békében,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK