A Lélektükör Titka – mese a karmikus tükörről

A Lélektükör Titka – mese a karmikus tükörről

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy eldugott kis falu, amelyet vastag erdők és magas hegyek öleltek körül. A falu közepén állt egy régi ház, amelynek előcsarnokában egy nagy, ősi tükör függött a falon. Ezt a tükröt még a falu alapítójának nagyapja készítette, és hosszú éveken át szállt apáról fiúra. A tükörben rejlő titok azonban nem volt ismert a falu lakói számára, csak az idős bölcs tudta, hogy ez a tükör nem csupán visszaadja az emberek képmását, hanem tükrözi lelkük legbensőbb titkait is.

A történetünk hőse egy fiatal lány volt, Lídia, aki különleges vonzalmat érzett a tükör iránt. Gyakran eltűnődött azon, miért látszik néha másnak a tükörben az arc, mint amilyennek érzi magát. Egy nap, mikor az idős bölcs látta, hogy a lány milyen elmerülten szemléli a tükröt, mellé lépett, és így szólt:

“Lídia, tudod-e, miért különleges ez a tükör?”

A lány csodálkozva rázta a fejét, és figyelmesen hallgatta a bölcs szavait.

“Ez a tükör, kedves Lídia, nem csupán azt mutatja, ami látható. Ez a tükör a lelki tükröződésedet is visszaadja. Minden egyes ember számára más és más képet mutat, aszerint, hogy milyen érzések, gondolatok és sebek lakoznak a szívében.”

Lídia elcsodálkozva kérdezte, hogyan lehetséges ez. Az idős bölcs ekkor egy régi történetet mesélt el neki, amelyben egy bátor lovag tiszta szívvel és békés szándékkal nézett a tükörbe, és a tükör csodálatos kerteket és tiszta vizeket mutatott neki. De amikor egy gonosz szívű ember nézett bele, viharos tengert és sötét erdőket látott viszont.

Lídia megértette a bölcs szavait, és úgy döntött, hogy próbát tesz. Napokon át készült, meditált, tisztította szívét minden rossz gondolattól, és mikor úgy érezte, készen áll, ismét a tükör elé lépett.

Amint belepillantott, a tükör lassan elkezdett változni. A képe tisztább lett, a színei élénkebbek, és Lídia látta magát egy virágos réten állva, boldog és derűs arcával. A kép olyan valósághű volt, mintha csak átléphetne rajta, és ott találná magát.

Ekkor a lány megértette, hogy a tükör nem csupán azt tükrözi, amit ő magáról gondol, hanem azt is, amivé válni képes. Lídia rájött, hogy bármilyen kihívásokkal is néz szembe az életben, a belső változások képesek megváltoztatni a külvilágot.

Innentől kezdve, Lídia gyakran látogatta a tükröt, és minden alkalommal tanulta és értelmezte a képeket, amiket látott. Ez segítette őt abban, hogy egyre jobban megismerje önmagát, és folyamatosan törekedjen a belső békére és harmóniára. A faluban híre ment a tükör varázslatos erejének, és a többi falubeli is követni kezdte Lídia példáját, megismerve saját lelkük mélyebb rétegeit a tükör segítségével.

Így vált a régi tükör a falu legnagyobb kincsévé, ami nem csupán a múlt ereklyéje volt, hanem egy útmutató is a jövő felé, segítve a falu lakóit abban, hogy jobban megismerjék és szeressék önmagukat.

Szeretettel és fényben,

Gábor

A 7 Essene tükör működése, kapcsolata az életeddel, karmikus feladatok


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!