A lelki béke angyalának üzenete: Minden jól alakul!

A lelki béke angyalának üzenete: Minden jól alakul!

Kedves Barátaim és Táraim a hit útján!

Miközben a vasárnap hajnalának első sugarai átszűrődnek az éjszaka fátylán, és az új nap ígérete ébreszti a világot, szeretnék veletek megosztani egy különleges üzenetet. Ezt az üzenetet a lélek békéjének angyala suttogja fülünkbe, emlékeztetve minket arra, hogy minden nap egy új lehetőség a megújulásra, a növekedésre és a belső béke megtalálására.

“Minden reggel, amikor felébredsz, azt mondja Isten: ‘Alkoss újra velem a jövődet.’ “

És valóban, kedves olvasóim, a vasárnap nem csak a hét utolsó napja; ez egy új kezdet, egy friss lap, amelyre írhatjuk az életünk történetét. Ezen a napon különösen fontos, hogy nyitott szívvel és lélekkel forduljunk felé, hogy befogadók legyünk az Ő bölcsességére és irányítására.

Az elkövetkezendő időszakban az angyalok üzenete különösen erősítő és biztató lesz számunkra. A jövendőmondás szerint azok, akik békét keresnek szívükben és lélekben, megtalálják azt a legváratlanabb helyeken. A béke angyala arra kér bennünket, hogy lépjünk ki a zajos világból, és keressünk csendes pillanatokat az elmélkedésre és a belső béke megtalálására. Ebben az időszakban különös figyelmet kapnak a személyes kapcsolatok is, amelyek által még mélyebb békére tehetünk szert.

Hadd idézzek a Filippiekhez írt levélből, ami így szól:

“Ne aggódjatok semmiért, hanem mindenben, imádsággal és könyörgéssel, hálaadással tárjátok fel kéréseiteket Isten előtt. És Istennek békéje, amely minden értelmet meghalad, meg fogja őrizni szíveteket és gondolataitokat Krisztus Jézusban.” (Filippi 4:6-7)

Ezek a szavak emlékeztetnek bennünket arra, hogy a béke nem külső körülmények eredménye, hanem belső állapot, amely Isten iránti bizalommal és hittel érhető el.

Zárjuk ezt a csodálatos üzenetet egy rövid imával:

Drága Mennyei Atyánk,

Köszönjük, hogy nekünk adtad nekünk ezt a gyönyörű vasárnapot, mint egy új kezdetet és remény forrását. Kérünk Téged, töltsd el szívünket a Te békéddel, amely minden körülmények felett áll. Segíts nekünk, hogy megtaláljuk a csendet és a nyugalmat a mindennapjainkban, és a Te szereteted által békét hozzunk mások életébe is. Taníts minket arra, hogy megbocsássunk, szeressünk, és soha ne veszítsük el a reményt a holnapban!

Ámen.

Kedves Olvasóim, ahogy ezt a vasárnapot megéljük, legyen a szívünk nyitott arra az üzenetre, amit a lélek békéjének angyala hozott számunkra. Engedjük, hogy ez az üzenet vezesse lépteinket és gondolatainkat, ahogy bátran haladunk előre a hit útján, tudva, hogy minden nap egy új lehetőség a békére és a szeretetre!

Szeretettel és reménnyel,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!