A lelki béke mandalája, amely minden esetben segít, amikor szükséged van rá!

A lelki béke mandalája, amely minden esetben segít, amikor szükséged van rá!

Segíts jobbá válni, a poszt végén, kérlek értekeld, mennyire tetszett amit olvastál!

Szeretettel üdvözöllek , kedves Olvasónk!

Ma olyan témáról fogunk beszélni, amely mindannyiunk számára fontos és értékes: a lelki béke. Talán te is tapasztaltad már, hogy az élet stresszes időszakokkal és kihívásokkal teli lehet, és néha nehéz megtalálni a belső harmóniát. De ne aggódj! Ma megosztok veled egy izgalmas módszert, amely segíthet megtalálni a lelki békét és harmóniát: a Lelki Béke Mandaláját.

Mi is az a mandala? A mandala egy ősi művészeti forma, amely kört alkotva különböző mintákat és szimbólumokat tartalmaz. A kör mintázata és a színek kombinációja a belső harmóniát és egyensúlyt hivatott kifejezni.

Most pedig engedd meg, hogy vezesselek a Lelki Béke Mandalája gyakorlathoz, amely segíthet a belső béke és harmónia megtalálásában.

  1. Találj egy csendes és nyugodt helyet, ahol zavartalanul használhatod. Ülj le, lélegezz mélyeket, és engedd el a mindennapi gondokat. Lassan és mélyen lélegezz be és ki, hogy megtisztítsd és fókuszálttá tedd az elmédet.

  2. Készítsd elő a rajzeszközeidet: színes ceruzákat, filctollakat vagy festékeket. Válassz olyan színeket, amelyek számodra nyugalmat és belső harmóniát sugallnak.

  3. Kezdd el a mandaládat rajzolni. Kezdj a középpontból és lassan haladj kifelé. Engedd szabadon a kézmozdulataidat, és hagyd, hogy a mandala formálódjon. Az időközben érkező gondolatokat hagyd elhaladni, és engedd, hogy a mandala vezesse a kezedet.

  4. Ahogy készülsz a mandalával, engedd meg, hogy a belső hangod vezessen. Kérd az angyalok segítségét, hogy irányítsanak és vezessenek a belső béke és harmónia felé.

  5. Ahogy befejezed a mandalád elkészítését, nézz rá figyelmesen. Engedd, hogy a mandala által sugárzott színek és minták nyugalmat és béke érzését hozzák el számodra.

Most pedig mondjunk egy imát, amely megerősíti a belső béke szándékát:

“Drága Angyalok, köszönöm, hogy mindig mellettem vagytok, hogy segítsetek megtalálni a belső béke és harmónia útját. Köszönöm, hogy vezetésetekkel és szeretetetekkel támogattok engem minden nap. Kérem, áldjátok meg ezt a  Mandalát, hogy hozzon békét, harmóniát és boldogságot az életembe. Segítsetek megtartani a lelki békémet minden kihívással szemben, és segítsétek, hogy az általam vágyott élet valóra váljon. Köszönöm, köszönöm, köszönöm!”

Kedves olvasó, hadd emlékeztesselek arra, hogy a Lelki Béke Mandalája egy eszköz, amely segíthet a lelki béke és harmónia megtalálásában, de a belső munka és a folyamatosan fejlődő kapcsolat az angyalokkal is fontos szerepet játszik. Bízz az angyalokban és a Felsőbb Erő gondoskodásában, és engedd, hogy az életed megteljen béke és öröm sugárzó színekkel.

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a cikket. Imádkozom, hogy megtaláld a belső béke és harmónia útját, és megélhesd a boldog és kiegyensúlyozott életet.

Legyen áldott napod!

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK