A Louise Hay-féle mágikus formula: gyorsabban jön a pénz a házhoz, mint azt el tudnád költeni!

A Louise Hay-féle mágikus formula: gyorsabban jön a pénz a házhoz, mint azt el tudnád költeni!

Louise L. Hay ismert amerikai írónő, több motivációs könyv szerzője, valamint egy speciális filozófia képviselője, amelynek lényege, hogy minden ember képes önállóan meggyógyítani magát. De ebben az esetben nem csak az egészségről van szó: könyvében Louise elmagyarázza, hogy a saját magunkról alkotott kép gyakran fizikai, érzelmi és pénzügyi problémákat okoz.

A pénzzel kapcsolatos problémák elkerülése érdekében az írónő arra ösztönzi az olvasókat, hogy terjesszék ki gondolkodásmódjuk horizontját: „Nagyon korlátozott módon tekintünk a pénzre. Mindig tudjuk, mit engedhetünk meg magunknak. Például azt mondhatjuk magunknak: “Párizsba akarok menni, de nincs elég pénzem. Tehát nem mehetek oda.”

Így a pénz tulajdonképpen akadályát jelenti a párizsi utazásnak. De ha folyamatosan szuggeráljuk magunkban, illetve elképzeljük, hogy, mennyire kellemes lenne az időt Párizsban eltölteni, az univerzum energiája segíteni fog neked, és te, így vagy úgy, de ott leszel!” Hogy mit jelent az affirmáció és hogyan segíthet ez a jólét megszerzésében? A Bidista szerkesztősége ezt is elárulja!

Affirmáció: rövid autoszuggesztió, amelynek segítségével a tudatalatti elménk a megfelelő hullámhoz igazodhat. De fontos megjegyezni Louise Hay főszabályát: „Ha csak tisztán a pénzt keresed, és ezért szuggerálod magadban, viszont nem változtatod meg magad, ezek az elvek nem működnek.”

Az írónő határozottan állítja, hogy a szellemi fejlődésnek kell segítenie az embereket az anyagi és érzelmi javak elérésében. Minden reggel azzal a gondolattal kell felébredni, hogy a leglényegesebb dolognak mindenképpen be kell következniük; az életedben minden jó; egy gyönyörű esemény után egy újabb következik.

Az autoszuggesztió ismétlési gyakorlatát naponta kell végrehajtani, és a jobb hatás érdekében érdemes vizualizációkkal is kombinálni. A szerkesztőségünk megosztja a leghatékonyabb módszereket ahhoz, hogy gazdagok legyünk:

1. Szeretem a pénzt, és ez a szeretet kölcsönös.

2. Nagy fizetést tudok elérni, és ez a feladat csak rám vár.

3. Lehetővé teszem a vagyonom növekedését, függetlenül a külső körülményektől.

4. Minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy jó fizetésem legyen.

5. Mindig megkapom azt, amire szükségem van.

6. Sok pénzt keresek, hogy jólétben és a kényelemben élhessek.

7. A munkám, feladatom egyre több anyagi haszonnal kecsegtet.

8. Mint egy mágnes, úgy vonzom magamhoz a gazdagságot.

További tanácsért nézzed meg ezt a videót, melyben Louise Hay segít a siker és a jólét elérésében.

Ha elérted a maximális harmónia szintet, akkor abbahagyhatod az autoszuggesztiót. Minden olvasónknak őszintén kívánunk lelki tisztaságot és azt, hogy fogadjuk el saját életünket!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL