A mai kékhold hatásai, bőségteremtő ereje, így használd a javadra!

A mai kékhold hatásai, bőségteremtő ereje, így használd a javadra!

Kedves Olvasónk, a mai nap egy különleges alkalom, amelyet az égiek is megünnepelnek. A mai estén egy ritka és csodálatos jelenség történik, egy Kékhold jelenik meg az éjszakai égbolton. Ez a természet egyik legcsodálatosabb ajándéka, és bőségteremtő erejének megnyilvánulása. Az éjszaka magával hoz egy olyan lehetőséget, amely az életed minden területén átalakító erővel bír.

A Kékhold az a jelenség, amikor egy hónapon belül kétszer történik teljes hold. A mai Kékhold extra különleges, mert nem csak a megújulás és átalakulás idejét hozza el, hanem a bőség és jólét energiáját is. Ez egy ideális időszak arra, hogy megteremtsük a vágyott bőséget az életünkben.

Az alábbiakban bemutatok néhány lépést, amelyek segítségével a mai Kékhold bőségteremtő erejét a javadra fordíthatod:

  1. Mondj el egy bőségteremtő imát: Az imádság hatalmas erővel bír. Írd le a vágyaidat, és mondd el őket hangosan a Holdnak. Íme egy példa, amit használhatsz: “Drága Hold, köszönöm a fényt és a szeretetet, amit az életembe hozol. Kérlek, segíts nekem megteremteni a bőséget minden területen. Ámen.”

  2. Tölts időt a természetben: Menj ki a szabadba, és engedd, hogy a Hold fénye elárasszon. Képzeld el, hogy a fény beáramlik a testedbe, és feltölt minden sejtedet bőség energiájával.

  3. Meditáció és vizualizáció: Ülj le egy csendes helyen, és képzeld el, hogy a Hold fénye körbeöleli az egész testedet. Képzeld el, hogy ez a fény beáramlik a szívedbe, és minden területen bőséget hoz létre.

  4. Zöld gyertya módszer: A zöld szín a bőség és a jólét szimbóluma. Gyújts egy zöld gyertyát, és képzeld el, hogy a lángja elhozza a bőséget az életedbe.

Kedves Lélektárs, ez az éjszaka egy ritka és különleges ajándék. Használd a Kékhold bőségteremtő erejét a javadra, és teremtsd meg az álmaid életét. Emlékezz, az Univerzum mindig a segítségedre van, és minden vágyad teljesülhet, ha hiszel benne és nyitott vagy a változásokra. Ne felejtsd el megosztani ezt a bejegyzést, hogy minél többen hozzáférjenek ehhez az értékes információhoz.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK