A mai nap a szerencsenapod! Járj nyitott szemmel, és rád talál a szerencse!

A mai nap a szerencsenapod! Járj nyitott szemmel, és rád talál a szerencse!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Kedves Olvasó!

Van egy jó hírem számodra, olyan hír, amely felvillanyozza a szívedet és meggyújtja a remény lángját. A mai nap a szerencsenapod! Járj nyitott szívvel és szemmel, mert a szerencse rátalálhat rád a legváratlanabb pillanatokban.

Emlékezz, mi mindig arra bíztatunk benneteket, hogy legyetek nyitottak az Univerzum üzeneteire és ajándékaira. Így a szerencse, mely valójában az összhang jele az Univerzummal, bármikor rád találhat. De hogyan találhat rád a szerencse, ha nem vagy nyitott rá?

Engedd meg, hogy ebben a cikkben továbbadjam neked egy imát, amely segít megnyitni a szívedet és a lelkedet a szerencse fogadására:

“Drága Univerzum, szeretettel fogadom a szerencsét, amely rám vár. Kérlek, segíts nekem látni a jeleket és felismerni a lehetőségeket. Nyitott vagyok a szerencsére, amely felém tart, és készen állok arra, hogy fogadjam a jót, amit az élet kínál. Köszönöm.”

Az imához egy áldást is szeretnék adni:

“Az Univerzum szeretetével és bölcsességével áldalak meg. Kívánom, hogy a mai nap és minden nap utána szerencsével és boldogsággal teli legyen. Engedd, hogy a szerencse és az öröm megtöltse az életedet!”

A mai nap a szerencsenapod. Járj nyitott szívvel és szemmel, és engedd, hogy a szerencse rád találjon. És ha megosztod ezt a cikket, nemcsak a saját szerencsédet osztod meg, hanem segítesz abban is, hogy mások is ráébredjenek a saját szerencséjükre.

Ne felejtsd el: a szerencse ott vár rád, ahol legkevésbé várnád. Maradj nyitott, maradj éber, és fogadd el a szerencsét, amely az Univerzum ajándéka számodra. Kívánom, hogy a mai nap és minden következő nap szerencsével és örömmel teli legyen!

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK