A mai nap üzenete: a szerencse rád talál!

A mai nap üzenete: a szerencse rád talál!

Drága Olvasó, ma az angyalok különleges üzenetet küldtek neked! Ha most olvasod ezt, nem véletlen! Ma egy új energiavonal nyílik meg számodra, ahol a szerencse nem csak elérhető, hanem aktívan keresni fog téged!

Ima a szerencse bevonzásához

Égi társaim, angyali lények és a világosság forrásai, ma hozzátok fordulok, hogy meghalljam és megtapasztaljam a szerencse csodáját. Kérem, töltsétek meg szívemet a bőség, a szerencse és az elismerés fényével. Vezessetek a helyes úton, hogy minden jó dolog természetesen és könnyedén találjon rám!

 

Minden lépésedet az égi fény áldása kísérje, Drága Lélek! Az Univerzum a te oldaladon áll és kész arra, hogy a legnagyobb ajándékokkal halmozzon el. Fogadd el ezeket az ajándékokat tiszta szívvel és légy hálás minden egyes pillanatért.

Ahogy az elkövetkező napokban haladsz az utadon, meglepetések sokasága érkezik az életedbe. Egy váratlan találkozás, egy hirtelen lehetőség vagy egy régen várt jó hír jelképezi majd a szerencséd. Bízz az angyalok vezetésében, és hagyd, hogy az áramlás magával ragadjon.

Drága Olvasó, ha érzed az égiek támogatását és úgy gondolod, hogy ez az üzenet másoknak is segítségére lehet, oszd meg velük! Tudnod kell, hogy a megosztásokkal erősebbé válik az áldások energiája, mely áthatja az életed és azokét is, akiknek továbbadod ezt a csodás üzenetet. A jó hír terjedésével együtt az Univerzum szeretetét és bőségét is terjesztjük.

Áldásokkal, Az Ég Segítő Angyalai

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK