A mai nap üzenete: a vonzás törvénye beindul, a jó lelkűek bevonzzák a jót!

A mai nap üzenete: a vonzás törvénye beindul, a jó lelkűek bevonzzák a jót!

Kedves Olvasóim,

Ezen a csodás napon, amikor Isten újra megmutatja szeretetének és kegyelmének csodáit, egy olyan üzenettel érkezem hozzátok, amely mélyen megérinti a lelketeket: A vonzás törvénye beindul, a jó lelkűek bevonzzák a jót!

“Amint a víz tükrözi az arcot, úgy tükrözi az emberi szív az embert.” – Példabeszédek 27:19.

Ez a mély bibliai igazság arra emlékeztet minket, hogy a belső állapotunk, a szívünk tisztasága és a jó szándékaink tükröződnek a külvilágban. Amikor a jóra törekszünk, amikor szeretettel és jóindulattal fordulunk mások felé, az Univerzum ezt pozitív visszhangként hozza vissza életünkbe.

Engedjétek meg, hogy egy jó hírrel színesítsem az előttetek álló időszakot: Ahogy a jó szándékaitokat és pozitív energiáitokat külditek ki az Univerzumba, készüljetek a váratlan áldásokra és szerencsés fordulatokra. Egy régi barátotok hívhat fel egy váratlan lehetőséggel, egy új kapcsolat alakulhat ki, amely mély és jelentőséges lesz, vagy egy régóta várt álom kezdhet el valóra válni. Ezek a jelek és áldások nem véletlenek; ők a vonzás törvényének eredményei, amelyek a jó lelkűek számára a jót vonzzák.

Most pedig, szeretnék megosztani veletek egy rövid, de erőteljes imát, amely segít megerősíteni ezt a pozitív energiát az életetekben:

“Drága Mennyei Atyánk, hálás szívvel köszönjük neked az élet csodáit és a végtelen szereteted. Kérünk, segíts minket abban, hogy a jóra törekedjünk, hogy szívünkkel és cselekedeteinkkel a jót vonzzuk be életünkbe. Áldd meg gondolatainkat, szavainkat és tetteinket, hogy azok mindig a szeretet és a pozitivitás szolgálatában álljanak. Nyisd meg szemünket és szívünket az előttünk álló lehetőségek és áldások felismerésére. Adj erőt és bátorságot nekünk, hogy kövessük az általad kijelölt utat, tudva, hogy a vonzás törvénye működik az életünkben.

Ámen.”

Kedves barátaim, ahogy továbbléptek a mai napon, emlékezzetek arra, hogy a jóság és a pozitív gondolkodás hatalmas erőt képvisel. Az általatok kibocsátott jó energia nemcsak szépíti a világot, hanem vissza is tér hozzátok, sokszorosítva a jót, amit adtatok. Legyetek a jóság hírnökei, és bízzatok abban, hogy az Univerzum legjobbat hozza el nektek!

Áldásokban gazdag, békés és sok jó dolgot bevonzó napot kívánok nektek!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!