A mai napon energiakapu nyílik, amely boldogságot, jólétet hoz! Lépj be az angyali energia áramlatába!

A mai napon energiakapu nyílik, amely boldogságot, jólétet hoz! Lépj be az angyali energia áramlatába!

Kedves Barátaim, Olvasóink!

Milyen gyönyörű nap van ma! Nem csak a nap süt, hanem az égi világosság is ránk ragyog, mert Isten szeretetének egy új dimenzióját nyitja meg előttünk. Képzeljétek csak el, egy olyan energiakapu nyílik meg a mai napon, amely által boldogság, jólét áramlik felénk. Ez nem mindennapi esemény, hanem egy isteni ajándék, egy lehetőség, hogy lépjünk be az angyali energia áramlatába és megújuljunk!

„Mert én tudom, milyen terveim vannak veletek szemben – mondja az Úr –, békesség tervei ezek, nem pedig balsorsé, hogy jövőt és reményt adjak nektek.” (Jeremiás 29:11)

Ez a bibliai ígéret olyan, mint egy fényt sugárzó fáklya a sötétségben. Isten tervei velünk szemben mindig a jót szolgálják, és Ő szeretne nekünk jövőt és reményt adni. A mai nap egy ilyen ígéret megvalósulása, amikor az angyali energia áramlatába lépve részesülhetünk az Ő bőségéből.

Ahogy átlépitek ezt az energiakaput, úgy fogtok tapasztalni egy mélyebb összeköttetést Istennel és az Ő angyalaival. A következő időszakban olyan változásokat és áttöréseket fogtok megtapasztalni, amelyek nem csak a személyes életetekben, hanem a körülöttetek lévők életében is pozitív változásokat hoznak. Az út, amelyet választotok, világosabb lesz, és minden lépésnél érezni fogjátok Isten vezetését és az angyalok támogatását.

Drága Mennyei Atyánk,

Köszönjük neked ezt a csodálatos napot és az energiakaput, amit ma megnyitottál nekünk. Kérünk, segíts minket, hogy teljes bizalommal és nyitott szívvel lépjünk be ebbe az áramlatba. Áraszd ránk bőségedet, szeretetedet és békédet. Tölts el minket a Te Szentlelkeddel, hogy érezzük jelenlétedet és az angyalok védelmező szeretetét minden napunkban. Áldd meg életünket, családunkat, barátainkat, és segíts nekünk, hogy áldások legyünk mások számára is.

Ámen.

Kedves Olvasóink, emlékezzetek, minden nap egy ajándék Istentől, és ma különösen nagy ajándékot kapunk. Lépjünk be hát bátran az angyali energia áramlatába, és fogadjuk el a boldogságot, jólétet, amit Isten nekünk szán. Bízzunk benne, hogy amit ma elkezdünk, az gyümölcsöző és áldásokkal teli lesz!

Áldás, fény és szeretet kísérje minden lépésedet!

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!