A mai napon, vasárnap erőteljes karmikus események történnek, ezt üzenik az Angyalok

A mai napon, vasárnap erőteljes karmikus események történnek, ezt üzenik az Angyalok

Kedves Lélek!

Az égen a csillagok úgy fonódnak össze, mint soha azelőtt. A vasárnapi nap erőteljes karmikus események színhelye lesz. Ez nem véletlen, és ebben az üzenetben az áldás most rád talált.

A nagy jövendőmondás:

Hallgasd meg az Angyalok szavát. A következő néhány napban a karma szelei változást hoznak életedben. Lesznek, akikkel lezársz egy fejezetet, és lesznek, akikkel újat nyitsz. Rendkívüli lehetőségek és kihívások várnak, de emlékezz: minden, ami történik, az a javadat szolgálja.

A vasárnap kezdetek és befejezések napja lesz. Talán egy váratlan találkozó indít el egy új szakaszt, vagy egy régi kapcsolat zárul le, hogy helyet adjon valami újnak.

Üzenet az ég segítő angyalától:

“Drága gyermekem, ne félj! A mai vasárnap, és az azt követő napok, a változás és a megújulás ideje. Nem vagy egyedül; az angyalok és az Univerzum tejes egésze veled van. Az életed útján kísérünk, és még a váratlan események közepette is rád talál az áldás és az irányítás.”

A vasárnap erőteljes energiái felkészítenek egy új fejezetre, ahol a fény és a szeretet ragyogni fognak életed minden területén.

Hogyan érheted el az áldást?

  1. Hálás lélek – mondd ki hálával a köszönöm szót, amikor ébredsz és mielőtt lefekszel. A hálával telt szív a legerősebb mágnes az áldásokhoz.

  2. Megosztás – Oszd meg ezt az üzenetet, hogy felerősítsd az áldást, és hogy mindenkit elérjen, akinek szüksége lehet rá.

Ha ezt az üzenetet olvasva egy mély, belső békességet érzel, tudnod kell, hogy ez nem véletlen. A vasárnap karmikus eseményei már most elkezdtek dolgozni érted.

Írd meg a “köszönöm” szót a kommentekben, hogy az áldás gyorsabban elérjen.

Áldásokkal, Az Ég Segítő Angyalai

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK