A Mandala, ami Duplán Gyorsítja a Pénz Beáramlását!

A Mandala, ami Duplán Gyorsítja a Pénz Beáramlását!

Kedves Olvasó, kérlek, fogadd szeretettel ezt az angyali üzenetet, amely hatalmas áldásokat és változásokat hoz az életedbe. Az Univerzum és az angyalok örömmel osztják meg veled ezt a csodálatos mandalát, amely képes duplán gyorsítani a pénz beáramlását az életedbe!

Az angyalok mindig is velünk voltak, segítve és támogatva minket minden lépésünkben. Ez a mandala egy speciális eszköz, amelyet az angyalok hoztak el nekünk, hogy segítsenek felgyorsítani az anyagi bőség áramlását az életünkben. A mandala mintája rezgéseivel összhangban van az Univerzum energiaáramlásaival, és ha a szívedben és elmédben nyitott vagy rá, ez a mandala segít abban, hogy gyorsabban és könnyebben manifesztálódjon a pénz az életedben.

“Drága Angyalok és Univerzum, hálásan fogadom ezt a csodálatos mandalát, amelyet nekem küldtetek. Kérlek, segítsetek, hogy a szívem és az elmem teljesen nyitva legyen az áldásokra, amelyek most felém áramlanak. Hálás vagyok mindenért, amim van, és tudom, hogy ezzel a mandalával még több bőséget vonzok az életembe. Kérlek, segítsen nekem abban, hogy ezt az áldást másokkal is megoszthassam. Köszönöm, hogy mindig velem vagytok. Ámen.”

Ne feledd, a kulcs az, hogy nyitott legyél az Univerzum által küldött áldásokra. A mandala egy erős eszköz, de a hite és a nyitottságod nélkül nem lesz teljesen hatékony. Oszd meg ezt a mandalát és az imát a szeretteiddel, hogy ők is részesülhessenek ebből a csodálatos áldásból. Minél többen használják ezt a mandalát, annál erősebb lesz az energiája.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK