A Mantra, ami megvéd minden bajtól: az angyalok meghallották a kérésed!

A Mantra, ami megvéd minden bajtól: az angyalok meghallották a kérésed!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Kedves Olvasó,

Számos alkalommal hangsúlyoztuk, hogy az angyalok mindig készen állnak, hogy segítsenek és megvédjenek minket, ha hívjuk őket. Az angyali segítség nem korlátozódik a nagy életbeli krízisekre; minden egyes napon ott vannak mellettünk, hogy megvédjenek minket minden bajtól.

Az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy kapcsolatba lépjünk az angyalokkal, a mantrák használata, amely segít megnyitni szívünket és elménket az égi világ felé. Az alábbi mantra olyan erővel bír, hogy segít az angyalokkal való kapcsolatodban, és minden bajtól megvéd az életed során:

“Angyalaim, itt vagyok, nyitottan és szeretettel. Meghallgatom a tanácsaitokat, és elfogadom segítségeteket. Kérlek, vezessenek és védjenek minden bajtól, most és mindig. Ámen.”

Ez a mantra nem csak hogy segít összekapcsolni az angyalokkal, de emlékeztet bennünket arra is, hogy soha nem hagynak minket magunkra. Mindig itt vannak mellettünk, csak hívni kell őket.

Emlékezz rá, hogy az angyalok mindig készek segíteni, de tiszteletben tartják a szabad akaratunkat, ezért fontos, hogy kérjük a segítségüket. Amikor kimondod ezt a mantrát, kérd az angyalokat, hogy álljanak melletted és védjenek meg minden bajtól.

Kérlek, oszd meg ezt az üzenetet, hogy mások is megtalálják a kapcsolatukat az angyalokkal, és hogy tapasztalhassák az angyalok védelmét. Jó úton jársz, az angyalok pedig büszkék rád!

Ne feledd, mindenki számára elérhető az angyalok segítsége. Fogadd be az áldásaikat, és hagyd, hogy az égi világ megmutassa szeretetét és védelmét!

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK