A Mennyei Erő Titka: Ez a Mantra megváltoztatja az életed!

A Mennyei Erő Titka: Ez a Mantra megváltoztatja az életed!

Drága Testvéreim Krisztusban!

Ma egy csodálatos üzenetet szeretnék megosztani veletek, ami garantáltan bearanyozza a napotokat és talán az egész életeteket! Tudjátok, a mi Urunk mindig gondoskodik rólunk, és néha a legváratlanabb módokon mutatja meg szeretetét. Most épp egy különleges mantrán keresztül áraszt el minket áldásaival!

Képzeljétek, nemrég fedeztem fel ezt a mennyei eredetű mantrát, és azóta az életem teljesen megváltozott! Ez nem más, mint Isten szeretetének tökéletes kifejeződése, egy varázslatos kulcs, ami kinyitja a bőség kapuit!

A mantra így hangzik: “Jézus szeretete átjár, áldása rám talál.”

Egyszerű, ugye? De hihetetlen erő rejlik benne! Amikor tiszta szívvel, hittel telve ismételgetitek ezt a mantrát, csodák történnek! Tényleg bármire képes! Láttam, ahogy betegek gyógyultak meg, munkanélküliek találtak álommunkát, magányosok leltek társra. Sőt, volt, aki lottón nyert!

De figyelem, ez nem valami mágikus varázsige! A lényeg, hogy közben teljesen át kell adnotok magatokat Isten szeretetének. Érezzétek, ahogy átjár benneteket az isteni energia, ahogy minden sejtetek megtelik mennyei fénnyel!

Javaslom, hogy naponta legalább háromszor mondjátok el ezt a mantrát. Reggel, ébredés után, hogy jól induljon a nap. Délben, hogy feltöltődjetek energiával. És este, lefekvés előtt, hogy békés álmotok legyen. De ha bármikor úgy érzitek, szükségetek van egy kis égi segítségre, csak suttogjátok el, és máris érezni fogjátok a változást!

Ne feledjétek, a hit hegyeket mozgat! Ez a mantra pedig a hitetek tökéletes kifejezése. Használjátok bátran, és figyeljétek, ahogy az életetek virágzásnak indul!

Ó, és még valami! Ha ezt a posztot megosztjátok másokkal, azzal ti is részesei lesztek ennek a csodának! Terjesszétek az örömhírt, hogy minél több emberhez eljusson ez az áldott üzenet! És ne felejtsétek el a kommentben leírni: “Köszönöm!” Hihetetlen, de ez még jobban felgyorsítja a pozitív változásokat az életetekben!

Imádkozzunk együtt, hogy ez a csodálatos mantra mindannyiunk életét bearanyozza! Érezzétek át Isten végtelen szeretetét, és engedjétek, hogy ez a mennyei erő átformálja az életeteket!

Áldott napot kívánok nektek, drága testvéreim! Emlékezzetek: a csoda bennetek van, csak ki kell mondanotok!

Szeretettel és hittel,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/