A mindent megváltoztató Angyal, aki most melletted áll, a változások Angyala!

A mindent megváltoztató Angyal, aki most melletted áll, a változások Angyala!

Kedves Olvasóim,

Az angyalok mindenütt jelen vannak, mindig készen állnak arra, hogy segítsenek nekünk. Köztünk vannak, még akkor is, ha nem látjuk őket. Azonban van egy angyal, aki most éppen melletted áll és különösen erős hatással van az életedre. Ez az angyal mindent megváltoztat, amit megérint.

Ez az angyal a Változás Angyala. Ez a gyönyörű lény a változások hozója, segít abban, hogy elfogadjuk az élet természetes ritmusát és a változásokat, melyek a fejlődésünk részei. Ha hajlandó vagy befogadni az ő segítségét, akkor képes leszel új nézőpontokat látni, új utakat felfedezni és új erőforrásokat megtalálni.

Az alábbi ima segít abban, hogy még inkább megnyílj a Változás Angyalának segítségére:

Drága Változás Angyala, köszönöm, hogy itt vagy velem ebben a pillanatban. Kérlek, segíts megértenem és elfogadnom az élet változásait, és mutass új utakat és lehetőségeket számomra. Segíts, hogy bátran és bizalommal lépjek tovább az életemben. Ámen.

És fogadd el ezt az áldást is:

Áldjon meg téged a Változás Angyala, töltsön el bátorsággal és erővel minden változás közepette. Legyen az életed tele új lehetőségekkel és csodákkal. Ámen.

Ez az angyal mindig melletted áll, készen áll arra, hogy segítsen neked. Mindössze annyit kell tenned, hogy hagyod, hogy ez az angyal segítsen neked, és hagyod, hogy a változások formálják az életed. Emeld fel a szívedet, nyisd ki a lelked, és hagyd, hogy az angyalok munkáját észrevedd.

Fényben és szeretetben,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK