A Nap belépett az Oroszlán jegyébe: intenzív energiák és csodálatos pillanatokat tartogat a nyár vége!

A Nap belépett az Oroszlán jegyébe: intenzív energiák és csodálatos pillanatokat tartogat a nyár vége!

Július 23. és augusztus 23. között az Oroszlán jegyben különleges, energiákban gazdag időszak vár ránk. A nap melege beragyogja a lelkünket, és újraéleszti a szívünket.

Számtalan asztrológiai esemény vár ránk, legyünk befogadóak és kíváncsiak.

Augusztus 3: Telihold a Vízöntőben

Furcsa érzelmek árasztanak el, és egy igen különleges lelkiállapottal kell megküzdenünk. Ha egy nagyobb nehézség előtt állunk, akkor fontos, hogy legyünk minél türelmesebbek, semmiképp ne hozzunk elhamarkodott döntéseket.

Próbáljunk arra figyelni, hogy az Univerzum milyen jelzéseket küld, lehetséges, hogy már egy ideje egy folyton ismétlődő jellel találkozunk, de állandóan figyelmen kívül hagyjuk. Erős érzelmekkel szembesülünk, de semmiképp se fojtsuk vissza őket. Próbáljunk kicsit lazítani, nem kell mindent az ellenőrzés alatt tartani, a dolgok anélkül is működnek, hogy megpróbálnánk irányítani.

Augusztus 7: A Vénusz belép a Rák jegyébe

A Vénusznál nemrég ért véget egy 8 éves retrográd időszak, maga után hagyja most a kaotikus energiákat és kaput nyit a Rák szeretettel teli, érzékeny, nőies energiáinak. Ennek köszönhetően olyan álmaink is beteljesülhetnek, amelyeket már egy ideje pihenő pályára tettünk.

Augusztus 8: Oroszlán

A Nap, a Föld és a Sirius augusztusban egymás után sorakoznak fel, éppen ezért érezzük olyan erősen azt az energiát, amely a tudatosság magasabb birodalma felé vezérel minket. Engedjük meg, hogy lelkünk szabadon utazzon, készüljünk fel a szív gyönyörű átalakulására. Tele lesz érzelmekkel ez az időszak, és nagyon nehéz lesz eligazodni közöttük.

Augusztus 15: Az Uránusz visszatér

Az Uránusz augusztusban a Bika jegyében fog tartózkodni, retrográd mozgásban, és az év hátralévő részében ott is marad. Ezen utazás során arra emlékeztet minket, hogy fordítsunk nagyobb figyelmet a már megtörtént változásokra. Lehetőséget kapunk arra, hogy felülvizsgáljuk ezeket a változásokat, és azokat feltétel nélkül elfogadjuk.

Augusztus 19: Újhold az Oroszlán jegyében

Az Oroszlán az Újhold kreatív energiáit, pozitív rezgéseket és sok vágyat hoz magával. Úgy érezhetjük, hogy nagyobb figyelmet kell fordítanunk a körülöttünk lévő emberekre, kapcsolatainak valósággal újjászületnek. A csillagok azt tanácsolják, hogy öleljük magunkhoz az Újhold erőteljes energiáit.


forrás:https://filantropikum.com/a-nap-belepett-az-oroszlan-jegyebe-intenziv-energiak-es-csodalatos-pillanatokat-tartogat-a-nyar-vege/


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL