A numerológia szerint ilyen évre számíthatunk 2020-ban

A numerológia szerint ilyen évre számíthatunk 2020-ban!

2020-ban olyan energiák fognak aktiválódni, melyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni, minden ember életére hatással lesznek.

Az előttünk álló év a 4-es szám éve lesz. 2020: 2+2=4. Ez azt jelenti, hogy a 4-es nagyobb befolyásoló erővel fog ránk hatni.

A 4-es a numerológiában egy igen erős, férfias jellegű szám, ugyanakkor igen sok titkot rejt magában. Növeli az erőt és a stabilitást, sokkal türelmesebbek leszünk, mint eddig valaha.

Ez az év emlékeztetni fog minket arra, hogy eddig milyen keményen dolgoztunk, és kitartó munkánkért cserében meg fogjuk kapni a méltó jutalmat. Gyakorlatias és fókuszált energiák lesznek segítségünkre ebben az évben, könnyen észre fogjuk venni a dolgok közötti kapcsolatot.

Tiszta figyelemmel koncentrálunk a céljaink eléréséhez szükséges lépésekre, akadályok nélkül fogunk haladni ebben az évben. A hatékonyság növelése érdekében érdemes lesz megfontolni a csapatmunkában való részvételt is. Hajlandóak leszünk egy hosszú és gyötrelmes munkát is bevállalni csak azért, hogy közelebb kerüljünk a céljainkhoz.

A fejlődés és a biztonság megteremtése lesz a legjellemzőbb a 2020-as évre. Mivel képesek leszünk az igazán fontos kérdésekre koncentrálni, sokkal cselekvőbbek leszünk, mint az előző években.

Számtalan lehetőség adódik, melyeket érdemes okosan kihasználni, viszont a nagy változás csak idővel fog bekövetkezni, ne veszítsük el a türelmünket. Lehet, hogy kezdetben nehézségekbe ütközünk, de most minden támogatást megkapunk ahhoz, hogy a saját életünket éljük, és önmagunkra találjunk.


forrás: https://filantropikum.com/a-numerologia-szerint-ilyen-evre-szamithatunk-2020-ban/


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL