A pénz vonzásának programozó mondatai a mindennapokban


A pénz vonzásának programozó mondatai a mindennapokban

Hogyan programozhatjuk agyunkat és gondolkodásunkat, hogy inkább magunkhoz vonzzuk az anyagi jólétet? Ebben lehetségesnek a pozitív megerősítések vagy programozó mondatok, amelyekről ebben a cikkben olvashatsz.

Miért fontosak a programozó mondatok?

Gondolkodásmódunk, hiedelmeink és az általunk nap mint nap ismételt mondatok meghatározása, hogyan érzékeljük a világot és milyen lehetőségeket látunk magunk előtt. Ha pénzügyekkel kapcsolatos negatív beállítottságunk van, az befolyásolhatja üzleti döntéseinket, vállalkozásunk sikerét és általános jólétünket.

Néhány pozitív pénz vonzó mondat:

 1. “A pénz könnyen és gyorsan érkezik hozzám.”
  Ezzel a mondatgal az univerzumnak küldünk egy üzenetet arról, hogy készen állunk a bőségre és a jólétre.

 2. “Érdemes vagyok a gazdagságra, és minden nap több pénz érkezik hozzám.”
  Az értékesség érzése és az önbizalom növekedése kulcsfontosságú a sikerhez.

 3. “A pénz pozitív erőt ad a kezembe, mellyel jót tehetek a világban.”
  Ezzel felismerjük, hogy a pénz nem csak önzésre vagy luxusra való, hanem valódi változást hozhatunk vele környezetünkben.

 4. “Megérdemlem a jólétet, és minden nap többet és többet kapok belőle.”
  Hangsúlyozza az érdemek és az önértékelés fontosságát.

Hogyan használjuk ezeket a mondatokat?

 • Napindító meditáció: Kezdje napját 5-10 perces meditációval, amely során ismételten meg ezeket a mondatokat tartalmazza vagy hangosan.

 • Napi emlékeztetők: Állítson be emlékeztetőket telefonján, hogy napközben is emlékeztesse magát a pozitív megerősítésekre.

 • Vizuális megerősítéstáblák: Készítsen látványt vagy posztert ezekről a mondatokról, és helyezze azt látható helyre munkaállomásánál.

A pénz vonzásának programozó mondatai nem csupán egyszerű szavak; olyan eszközöket, amelyekhez újraértelmezni gondolkodásunkat és hozzáunkat a jóléthez. Legyen szó az élet bármilyen területéről, a pozitív gondolkodás és a tudatos hozzáállás lehetőségében és gazdagságában élni.

Ha érezted az üzenet erejét és hittel mondod el ezeket a mondatokat, írd meg a “köszönöm” szót a kommentekben, és hamarabb érhet el téged az áldás!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”