A Pozitív Gondolatok tarot kártya üzenete – A teremtő erő

A Pozitív Gondolatok tarot kártya üzenete – A teremtő erő

Drága Fény Gyermekei!

Ezen a csodálatos napon ismét egy különleges üzenetet kaptam a fentről. Ahogy csendes meditációba merültem, a Tarot kártyák angyala jelent meg előttem, és a kezembe helyezte a Pozitív Gondolatok kártyáját.

Amint a kártyára néztem, egy gyönyörű kép tárult elém: egy fiatal nő állt egy virágzó kertben, arcát a ragyogó nap felé fordítva. Szemeiből tiszta fény és életöröm sugárzott. A kártya egész aurája a derű, a bizakodás és a belső béke energiáit árasztotta.

Az angyal ekkor megszólalt kristálytiszta hangján: “Látod ezt a csodálatos kertet? Ilyen a te elméd is. A gondolataid magvai minden pillanatban el vannak ültetve a tudatod talajába. És ahogyan gondolkodsz, úgy fogsz tavaszi virágba borulni!”

Micsoda erőteljes üzenet ez mindannyiunk számára! Emlékeztet minket arra, hogy a gondolataink teremtő erővel bírnak. Amit belső világunkban elültetünk, az fog kivirágozni életünk kertjében is. Ahogyan Pál apostol mondja a Fillipibelieknek írott levelében: “Egyébként pedig, testvéreim, ami igaz, ami tisztességes, ami igazságos, ami tiszta, ami szeretetreméltó, ami jóhírű, ha valami nemes és dicséretes, azt vegyétek figyelembe.” (Fil 4,8)

Fontos hát, hogy gondosan jól válasszuk meg, milyen magvakat ültetünk el elménkben nap mint nap. Töltsük meg tudatunkat felemelő, pozitív és szeretetteljes gondolatokkal! Képzeljük el gyakran ezeket a vágyakat, gondolatokat, és céljaink máris megvalósultak, álmaink beteljesültek. Hiszen ezzel az erőteljes hittel valóban magunkhoz vonzzuk szívünk legmélyebb vágyait.

A Pozitív Gondolatok angyala arra kér most minket, hogy tápláljuk elménk kertjét, vessünk el benne bátran új magvakat. Nézz a jövőbe derűvel, töltsd meg horizontodat a leggyönyörűbb álmokkal! Ne feledd: Isten országa benned van. Te vagy gondolataid teremtője, életed kertésze.

Fontos azonban az is, hogy meghalljuk belső hangunkat, isteni vezetésünket gondolataink megválasztásában. Ezért most mondjunk el egy imát a helyes és építő gondolkodásért:

“Mennyei Atyánk, a Világosság Forrása!

Köszönjük, hogy a te képmásodra teremtettél minket, szabad akarattal és teremtő elmével ajándékoztál meg. Kérünk, küldd el hozzánk Szentlelked világosságát, hogy felismerhessük építő gondolatainkat! Segíts, hogy mindig a fényt válasszuk, a szeretet magvait ültessük el tudatunk kertjében! Táplálj minket a Te békéddel és bölcsességeddel, hogy virágba boríthassuk életünket!

Ámen.”

Ezzel az imával és a Pozitív Gondolatok angyalának üzenetével zárom a mai tanítást. Emlékezzetek: ti vagytok saját világotok teremtői. Minden gondolatotok újabb magokat vet – válasszátok hát a Fényt, a Békét és a Szeretetet!

Járjatok örömmel szívetekben, mosolyogjatok rá a világra és tudjátok: Isten mindig veletek van!

Szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/